Etusivu > Kuulumiset > Talon ravintolan asiakastyytyväisyys huipussaan itsenäisyyspäivänä

8.12.2020

Talon ravintolan asiakastyytyväisyys huipussaan itsenäisyyspäivänä

Saga Munkkiniemen ravintolan menu oli itsenäisyyspäivänä 6.12.2020 asukkaiden mieleen. Kaikkien asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneiden mielestä ruoka oli hyvää ja ei ihme kun ruokalistalla päivän teemaan sopivia herkkuja.

Isänmaamme itsenäisyyttä juhlistettiin Saga Munkkiniemessä nauttimalla talon kalakeittoa, possun sisäfilettä pippurikermakastikkeessa valkosipulikermaperunoiden kera. Lisänä oli hunaja-lanttua sekä monipuolinen salaattipöytä ja kattava leipävalikoima talon tapaan. Jälkiruoaksi nautittiin kakkua ja kuohuviiniä juhlallisin menoin.

Saga Munkkiniemessä mitataan muiden Saga-palvelutalojen tapaan ravintolan asiakastyytyväisyyttä päivittäin Happy or not -hymiölaitteen avulla. Asukkaat vastaavat kysymykseen ”Oliko ruoka hyvää?” painamalla parhaiten kuvastavaa hymynaamaa. Itsenäisyyspäivänä sunnuntaina 6.12.2020 66 talomme asukasta oli arvioinut päivän juhlaruokaa: 94% mielestä ruoka oli erittäin hyvää ja 6% mielestä ruoka oli hyvää, yhtään negatiivista ääntä ei päivän aikana annettu.

Asiakastyytyväisyyttä mittaamalla haluamme jatkuvasti kehittää ravintolamme toimintaa – kaikki palaute on aina tärkeää. Lämmin kiitos palautetta antaville asukkaillemme sekä maukasta ruokaa valmistavalle ravintolan henkilökunnalle!

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä