Etusivu > Kuulumiset > "Tämä on viihtyisä paikka ja ihmiset ovat ystävällisiä"

13.10.2021

"Tämä on viihtyisä paikka ja ihmiset ovat ystävällisiä"

Anita ja Anne viihtyvät Saga Käpylinnassa ja osallistuvat ahkerasti talon tarjoamiin aktiviteetteihin. Juuri päättyneen rentoutushetken jälkeen he kertoivat arjestaan talossa.

Anne muutti Saga Käpylinnaan helmikuussa 2019 ja on asunut talossa jo tovin. Anita puolestaan muutti taloon kesäkuussa 2021 ja on viihtynyt Saga Käpylinnassa parin kuukauden ajan. Kotiutuminen taloon sujui paremmin, mitä Anita osasi ajatella ja se helpottui entisestään, kun hän tapasi Annen.

– Minulla kotiutuminen vei hieman pidempään koronan vuoksi, kertoo Anne.

Molemmat rouvat pitävät harrastus- ja kulttuuritoiminnan ohjelmista. Vapaa-ajanohjelmat tuovat mukavaa tekemistä arkipäiviin. Ohjelmaa on monipuolisesti ja varmasti jokainen löytää harrastustoiminnasta mieleistä tekemistä. Anitan ja Annen lempiohjelmia ovat konsertit, bingo, tietovisa ja aivojumppa.

– Ei jää paljoa tyhjää aikaa. Osallistumme melkein kaikkeen ohjelmaan, jota täällä tarjotaan, sanovat naiset yhdessä.

Saga Käpylinnassa on tarjolla päivittäin maukasta itse tehtyä kotiruokaa
Saga Käpylinnan ravintolassa ruoka valmistuu paikan päällä. Anitan mukaan talon ruoka on maukasta.

Saga Käpylinna on yksi hyvä vaihtoehto omien seniorivuosien viettoon. Talo tarjoaa turvallisen kodin ja mielekästä tekemistä. Anne ja Anita ovat viihtyneet ja antavat vinkit uusille asukkaille.

– Saga Käpylinna on viihtyisä paikka ja täällä on ystävällisiä ihmisiä, joihin kannattaa tutustua. Apu on aina lähettyvillä, kun sitä tarvitsee, naiset kiteyttävät.

Jaa kuuluminen somessa