Etusivu > Kuulumiset > Tanssit Sagan suvessa

23.6.2022

Tanssit Sagan suvessa

Juhannus, tuo keskikesän juhla saapuu aina yllättäen. Kesää on odotettu hartaasti ja juhannuksen saapuessa saamme kesän olemassaolosta varmuuden. Luonto antaa parastaan ja sää suosii meitä. Keho kiittää lämmöstä ja mieli kiittää valosta. Hymymme on herkässä, vaikka sitä ei aina maskien takaa erotakkaan.

Olemme monina monina vuosina järjestäneet Tanssit Sagan suvessa. Ajankohta on siirtynyt lähemmäksi juhannusta ja saamme viettää samalla juhannusjuhlia. Viime vuosina olemme joutuneet viettämään tansseja hieman vaatimattomammin, mutta nyt pystyimme järjestämään upeat juhlat! Asukkaat olivat riemuissaan sekä meidän että naapuri Kaskenpuiston yhteisestä tilaisuudesta, jossa oli tanssia, laulua sekä hyvää ruokaa ja juomaa. Tanssiseura Sekahaku tanssitti asukkaita samalla kun mahtava triomme Markku Ketola, Kata Rainio ja Harry Lindström soittivat, lauloivat ja viihdyttivät meitä. Talomme kokit olivat loihtineet juhannustarjoilut, joita ihmiset nauttivat hyvillä mielin. 

Herkulliset tarjoilut Saga Kaskenniityssä
Keittiön kesänuoret varmistivat sujuvan palvelun.
Keskikesan juhla Saga Kaskenniityssa
Juhannussalon olemme tehneet joka vuosi ja tällä kertaa salostamme tuli tyylikkään yksinkertainen koivuin ja villikukin koristeltuna. Asukkaat nauttivat, kun saivat loihtia luonnon materiaaleista koristeita, kransseja ja köynnöksiä.

 

Kaikkiaan iltapäivämme oli mitä onnistunein! Kesä ja juhannus on täällä!

Hyvää juhannusta kaikille!

Toivottaa koko Saga Kaskenniityn väki!

Jaa kuuluminen somessa