Etusivu > Kuulumiset > Teatterielämys Cabaret

13.1.2024

Teatterielämys Cabaret

Retkivuotemme alkoi upeasti, kun kävimme katsomassa Turun Kaupunginteatterissa Cabaret-musikaalin! Loistelias esitys ylitti odotuksemme ja olimme haltioituneita taidokkaasta toteutuksesta, joka antoi ajatuksia pohdittavaksi myös kotona.

Saga-palvelutalo Kaskenpuistossa järjestetään monenlaisia retkiä ja suosittuja niistä ovat yhteiset teatterielämykset. Mukaamme on turvallista tulla, koska mukana ovat Turun Sagojen vapaa-ajanohjaajat. Pidämme huolta ryhmästä ja matkat kuljemme tilataksilla tai linja-autolla ovelta ovelle. Retken kruunaa tietysti herkulliset väliaikakahvit. Tällä kertaa kahvin kera nautimme Cabaret-nimikkoleivokset.

Yhdessä toisten asukkaiden kanssa on mukava lähteä retkille. Vapaa-ajanohjaaja Riikka pitää ryhmästä huolta täydellä sydämellä.
Suussasulava Cabaret-leivos maistui herkulliselta!
Retkeläisten rollaattorit rivissä. Pyrimme järjestämään retket sopiviksi mahdollisimman monelle. Apuvälineet voi helposti ottaa mukaan suurimmalle osalle retkistä.

Retkillemme ovat tervetulleita myös omaiset, läheiset ja ystävät! Erityisesti silloin, kun asukas tarvitsee enemmän apua, on oma avustaja hyvä olla mukana.

Seuraava retkemme on jo aivan kohta! Helmikuun 2. päivä lähdemme Paimioon katsomaan kuuluisaa Agatha Christien murhamysteeriä. Viimeinen ilmoittautuminen on talomme aulakahvioon viimeistään sunnuntaina 21.1. Tervetuloa mukaan!

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä