Etusivu > Kuulumiset > Terveisiä Saga Käpylinnasta

25.4.2020

Terveisiä Saga Käpylinnasta

…ja haluamme kertoa teille toimistamme koronaviruksen ehkäisemiseksi sekä siitä, miten varmistamme hyvinvointia ja viihtymistä poikkeusoloissa.

Tilanne on rauhallinen. Henkilökuntamme on nyt käyttänyt kaikissa asukaskohtaamisissa suusuojia sekä hanskoja. Jatkamme myös tehostettua siivousta toistaiseksi sekä ulkopuolisen toimijan, että oman henkilöstömme toimesta.

Seuraamme asukkaidemme sekä henkilökuntamme vointia tiiviisti ja muistutamme asukkaitamme olemaan välittömästi yhteydessä henkilökuntaamme, mikäli hänellä on hengitysinfektioon viittaavia oireita. Huolellinen käsienpesu on edelleen tärkeää.

Suosittelemme asukkaitamme myös edelleen välttämään ylimääräisiä kontakteja ja oleskelua talon yhteisissä tiloissa. Emme suosittele liikkumista talon ulkopuolella, kuin pihapiirissä ja täysin välttämättömissä asioissa.

Kaikissa kysymyksissänne pyydämme kääntymään henkilökuntamme puoleen. Henkilökuntamme tekee kaikkensa, jotta voimme järjestää asukkaillemme mahdollisimman hyvän ja turvallisen arjen sekä hoidon. Heille on jaettu talon henkilökuntamme kehittämät vinkit ja ohjeet päivittäisistä askareista, joita asukkaat voivat tehdä kotonaan arjen ratoksi. Pieni päivittäinen kotijumppa pitää niin kehon kuin mielen virkeänä. Suunnittelemme jatkuvasti lisää mielenvirkistystä ja piristystä asukkaillemme, huomioiden tämän hetkiset rajoitukset.

Sosiaalinen eristäytyminen voi olla raskasta. Kannustammekin kaikkia yhteydenpitoon läheistenne, ystävienne ja tuttujen kanssa puheluiden ja videopuheluiden muodossa.

Ymmärrämme, että poikkeustilanne ja sen keston epävarmuus aiheuttavat huolta. Lupaan pitää teidät ajan tasalla poikkeustilanteen kehittymisestä ja omista toimenpiteistämme.

Lämmin kiitos yhteistyöstä ja ymmärryksestä,

Eeva-Leena Jokinen
Johtaja

Jaa kuuluminen somessa