Etusivu > Kuulumiset > Tiedote ikkunanpesutarjouksesta

17.4.2019

Tiedote ikkunanpesutarjouksesta

Pahoittelemme Saga Käpylinnan ikkunapesutarjouksen sanoituksesta syntynyttä epäselvyyttä

Huomasimme, että Saga Käpylinnan tämän kevään ikkunapesuun liittyvän tarjouksen sanamuoto on ollut epäselvä ja aiheuttanut ihmetystä.

Saga Käpylinna on palvelutalo, jossa asukkaat asuvat vuokralla itse valitsemissaan asunnoissa. Asuminen on verrattavissa ihan tavalliseen vuokra-asumiseen, eli asukkaiden postit tulevat asuntoihin, heillä on kellarikomerot, saunavuorot ja niin edelleen. Asumisensa oheen asukkaat hankkivat palvelupaketin, jossa on määritelty, mitä kaikkea asumisen lisäpalveluita he haluavat hankkia. Ikkunanpesu ei kuulu automaattisesti kaikkiin palvelupaketteihin, vaan siitä sovitaan erikseen.

Asukkaan omaan vuokra-asuntoon tarjottu ikkunan pesu sisältää ikkunoiden pesun molemmin puolin sekä karmien pesun. Esimerkiksi Saga Käpylinnassa sijaitsevan yksiön ikkunapesu maksaa 50€, koska asunnossa on yksi iso ikkunaruutu. Palvelun tuottaa ulkopuolinen toimija, ei Saga Caren henkilökunta. Asiakkaamme voivat toki tilata ikkunanpesun vapaasti valitsemaltaan muultakin palvelun tuottajalta.

Palvelutalon yleisten tilojen ikkunoiden pesu tapahtuu kiinteistönomistajan toimesta, kuten muussakin vuokra-asumisessa.

Olemme pahoillamme tarjouksen sanamuodosta syntynyttä epäselvyyttä ja tulemme korjaamaan viestintäämme sen osalta.

Jaa kuuluminen somessa