Etusivu > Kuulumiset > Tule kuulemaan Saga Tammilinnasta!

26.9.2018

Tule kuulemaan Saga Tammilinnasta!

Tule viettämään mukavaa iltapäivää kanssamme ja kuulemaan lisää uudesta ja upeasta Saga Tammilinnasta. Ilmoittaudu nyt mukaan!

Saga Tammilinnan ensimmäisiä infotilaisuuksia vietettiin mukavissa tunnelmissa syyskuun alussa. Molemmat tapahtumat keräsivät satoja kiinnostuneita asukkaita sekä heidän läheisiään.

Seuraavat Saga Tammilinnan infotilaisuudet järjestetään maanantaina 1.10.2018 klo 17 ja keskiviikkona 3.10.2018 klo 17. Tilaisuudet ovat sisällöltään samanlaiset kuin syyskuussa järjestetyt. Mikäli ette päässeet edelliseen tilaisuuteemme tai haluatte tulla uudelleen mukavaan tilaisuuteemme, toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleeksi. Voitte halutessanne ottaa läheisenne tai ystävänne mukaan.

Ilmoittauduttehan mukaan valitsemananne päivänä. Molemmissa tilaisuuksissa on sekä asunnon varanneita että Saga Tammilinnasta kiinnostuneita.

Ilmoittautuminen

Huomioittehan, että tilaisuuksissamme on rajoitettu määrä paikkoja, joten ilmoittauduttehan ajoissa mukaan. Ilmoittautumiset maksuttomaan puhelinnumeroon 0800-06116 arkisin klo 9-17 tai sähköpostilla osoitteeseen myynti.saga@sagacare.fi.

Mitä: Saga Tammilinnan esittelytilaisuus

Missä: Original Sokos Hotel Vantaa, Hertaksentie 2, 01300 Vantaa

Tikkurilan juna-asema sijaitsee 100 metrin päässä hotellista. Mikäli saavutte omalla autolla, voitte jättää autonne hotellin alla sijaitsevaan maksulliseen parkkihalliin hintaan 2€/alkava tunti. Hotellin edestä löytyy myös muutamia maksuttomia kiekkopaikkoja. Tilaan on esteetön kulku.

Milloin: maanantaina 1.10.2018 klo 17 tai keskiviikkona 3.10.2018 klo 17

Nähdään tilaisuudessamme!

Jaa kuuluminen somessa