Etusivu > Kuulumiset > Tule tutustumaan turvallisesti tai tilaa esitteet

9.8.2021

Tule tutustumaan turvallisesti tai tilaa esitteet

Saga Lakeudenlinna on viihtyisä palvelutalo Seinäjoen keskustassa. Palvelutalossa on yhteensä 84 vuokrattavaa seniorikotia, joiden koot vaihtelevat 26-48 neliön välillä. Tämän lisäksi Saga Lakeudenlinnassa on 31-paikkainen ryhmäkoti Linnantaika erityistä huolenpitoa ja hoivaa tarvitseville ikäihmisille.

Muutamia kauniita asuntoja vapaana – tilaa esitteet tai tule tutustumaan

Saga Lakeudenlinnan palvelutalossa on juuri nyt muutamia kauniita vuokrattavia senioriasuntoja vapaana. Tarjolla on muun viehättävä 32 neliöinen asunto omalla terassilla sekä kaunis viidennen kerroksen 44,5 neliöinen kaksio. Tutustu lisää vapaana oleviin asuntoihimme täältä. Postitamme mielellämme tarkempia esitetietoja hinnastoineen myös postitse. Tilaa kattavat esitteet talon johtaja Mia Jokiselta tai verkkosivujemme kautta täältä

Järjestämme talossamme päivittäin esittelykierroksia. Jotta voimme pitää esittelyt turvallisesti ja porrastetusti varaattehan oman esittelyn ennakkoon soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Koko tutustumisen ajan käytämme suu-nenäsuojusta ja huolehdimme turvallisuus- ja hygieniaohjeistuksista. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan turvallisesti Saga Lakeudenlinnaan!

Esitepyynnöt, tiedustelut ja yksityiset esittelyt,
Mia Jokinen
johtaja
puh. 044 720 2427
mia.jokinen@sagacare.fi 

 

 

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä