Etusivu > Kuulumiset > Tunteiden Tulkki Saga Munkkiniemessä

14.6.2024

Tunteiden Tulkki Saga Munkkiniemessä

Nautimme keskiviikkona Janne Tulkin konsertista.

Janne Tulkki Saga Munkkiniemessä

Saga Munkkiniemen upeat esitykset jatkuivat keskiviikkona, kun saimme taloon vieraaksemme Janne Tulkin. Viimeistään Syksyn Sävel -laulukilpailusta tutuksi tullut laulaja tulkitsi lähes tunnin mittaisessa konsertissaan hienosti omien laulujensa lisäksi myös muiden artistien teoksia.

Suvereeni muusikko sai suuren joukon asukkaistamme liikkeelle. Usea osallistuja oli paikalla hyvissä ajoin ennen konsertin alkua ja sai nauttia musiikista jo soundcheckin aikana. Konsertti järjestettiin ravintolasalissa, joka antaa korkeana tilana hyvät puitteet akustiikan lisäksi esityksen näkemiselle niin itse salista kuin sen yllä olevista kerroksistakin.

Iltapäiväkonsertti alkoi itsekin paljon Tulkin musiikkia kuunnelleen Saga Munkkiniemen vapaa-ajanohjaaja Annan tervehdyksellä. Ensimmäistä kertaa Saga-palvelutalossa esiintynyt Tulkki otettiin lämmöllä vastaan, ja konsertti sai alkaa. Ohjelmistoon kuului esimerkiksi odotettu Sinisen taivaan sateenkaari, Yksinäisen pitkä tie sekä Tulvii Pohjanmaa. Kulkurin Kuu kajahti sekin hienosti:

Itse itseään kitaralla säestävä Tulkki esitti lisäksi muita itselleen merkityksellisiä kappaleita, kuten Väliaikaista, Lentäjän Poika, Sankarit, Päivänsäde ja Menninkäinen sekä Balladi elokuvasta Klaani. Viimeksi mainittu saatiin kuulla konsertin lopuksi vielä uudelleen asukkaiden pyynnöstä. Kappaleiden välissä Tulkki taustoitti rennosti ja hauskasti tulevia kappaleita, mikä saikin salissa aikaan monet naurut.

Konsertin viimeisenä virallisena kappaleena kuultiin Tapio Rautavaaran Kulkuri ja Joutsen, jonka sanoissa on hyvä viesti meille kaikille: Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa. Ja kun lentää siivin valkein niin kuin joutsen.

Kiitos vierailusta Janne!

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä