Etusivu > Kuulumiset > Turun toril!

23.9.2022

Turun toril!

Tervessii torilt. Piiitkän odotuse jälkke ollaa me turkulaiset vihdoinki saatu tori takas. Kaua me sitä monttuu katotiinki. Mut orotus on palkittu ja nyt kehataa kutsuu ystävät kauempaaki visiitil tän kaunisse kotikaupuunkiimme. Ylpiöi saadaa ol.

Me Saga Kaskenniityn palvelutalosta päätimme mennä todistamaan tätä historiallista hetkeä jolloin saimme torimme takaisin. Tori oli muuttanut muotoaan ja miellytti monien silmää. Tietenkin keskeneräiset katutyöt hiukan häiritsivät kokonaiskuvaa. Turku muisti asukkaitaan teemapäivillä torilla ja me tietenkin menimme senioripäivää viettämään sinne. Oli puheita, mies-ja lapsikuoron esiintymisiä, tangokunikaallinen innosti vielä toritansseihin kaikki. Senioreille suunnattuja palvelun tuottajia oli myös tulleet esittäytymään meille torintallojille.

Saga care Turun torilla 2022
Mieskuoron esitys raikui torilla ja seniorit nauttivat.

 

Päivä oli mukava ja iloinen. Ilmakin suosi meitä kauniilla syyssäällä. Ja mitä retki olisi ilman päiväkaffeita? Torilla oli valinnanvaraa kahviloissa ja sieltä jokainen löysi sen mieleisensä ja nautti hetkestä.

 

Saga care Turun torilla kaffeilla 2022
Tuore korvapuusti kaffen kera kruunasi retkemme.

Eli tervetuloa tänne Turkuun tutustumaan upeaan toriimme ja piipahtakaa vaikka lounaalla täällä meillä Saga Kaskenniityssä.

Syysterveisin Melina…Saga Kaskenniityn vapaa-ajan ohjaaja.

Jaa kuuluminen somessa