Etusivu > Kuulumiset > Unelmien työpäivä Saga Käpylinnassa

2.10.2020

Unelmien työpäivä Saga Käpylinnassa

Tänään 2.10.2020 vietetään valtakunnallista työhyvinvoinnin edistämiseen keskittyvää unelmien työpäivää. #unelmientyöpäivä

”Elämä ei ala vasta työpäivän jälkeen.” Unelmien työpäivän tavoitteena on haastaa kaikki työyhteisöt parantamaan työelämää joka päivä. Näin tehtiin Saga Käpylinnassa. Unelmien työpäivän vietto tuli henkilökunnalle totaalisena yllätyksenä, kertoi vapaa-ajanohjaaja Piitu, joka toimi työrukkasena päivän järjestämisessä.

Henkilökuntaa hemmoteltiin monin tavoin. Kotimainen apteekkikosmetiikkasarja Atopik ja eettisestä kosmetiikasta tunnettu TheBodyShop (Kampista) osallistuivat meidän unelmien työpäiväämme lahjottamalla ”kaikenlaista ihanaa” varsinkin naistyöntekijöidemme makuun, kertoi Piitu.

Lisäksi meillä on non-stop-herkkubuffet ja positiivisten juorujen -seinä henkilökunnan taukotilassa. Juoruseinällä on jokaiselle työntekijälle oma kortti, johon kuka vaan työntekijä voi kirjoittaa kiitoksia, kehuja – positiivisia juorua toinen toisilleen. Juoruseinä jää paikoilleen ainakin viikoksi tai kahdeksi, että kaikki halukkaat ehtivät kirjoittaa mukavia viestejä työkavereille.

Henkilökunta ilahtui todella paljon päivän yllätyksistä. ”Vitsailimme keskenään, että maanantaina täytynee varmaan esitellä itsensä töihin tullessa, koska on hoidettu koko viikonlopun ajan kasvojamme ja nuorrumme niiiiiin PALJON 🙂

Saga Käpylinnan unelmientyöpäivän arvonta
Unelmien työpäivän kruunasi arvonta, johon koko henkilökunta osallistui.

 

Saga Käpylinna unelmientyöpäivä, arvonnan voittaja
Arvonnan voitti ryhmäkodin hoitaja Samira.
Saga Käpylinna unelmientyöpäivä
Positiivisten juorujen -seinältä, jokainen työntekijä saa muiston itselleen Unelmien työpäivästä

Jaa kuuluminen somessa