Etusivu > Kuulumiset > Usein kysyttyä Saga Salpalinnasta osa 2

5.7.2019

Usein kysyttyä Saga Salpalinnasta osa 2

Jatkamme ”Usein kysyttyä”-teemaa vastaamalla jälleen muutamiin aiheisiin, joista olemme saaneet kysymyksiä. Mikäli et löydä alta vastausta omaan kysymykseesi, voit ottaa meihin helposti ja maksutta yhteyttä. Tavoitat meidät arkisin klo 9-17 välillä puhelinnumerosta 0800-06116 ja sähköpostitse myynti.saga@sagacare.fi.

Miten pääsen asumaan Saga Salpalinnaan?

Vastaus: Kodin Saga Salpalinnasta voi varata jo nyt jättämällä asuntohakemuksen. Asuntohakemuksen voi täyttää joko paperisena versiona tai verkkosivuillamme www.sagacare.fi/haeasuntoa. Paperisen hakemuksen saatte tilaamalla esitepaketin puhelimitse arkisin klo 9-17 välillä numerosta 0800-06116. Asuntovarauksia otetaan vastaan jo rakennusvaiheessa, jolloin asunnot varataan nopeusjärjestyksessä. Tällä hetkellä reilu viidesosa asunnoista on jo varattu. Kun talo on varattu täyteen, voi asettua jonoon. Talon täytyttyä asukkaiden ensisijainen kriteeri on palveluasumisen tarve.

Kannattaako minun jättää asuntohakemus ja onko se sitova?

Vastaus: Kyllä, kannattaa jättää meille asuntohakemus. Hakemus kannattaa lähettää olipa muutto ajankohtaista heti talon valmistuttua tai vasta hieman myöhemmin. Asuntohakemuksen lähettäminen ei sitouta muuttamaan Saga-palvelutaloon, mutta nopeuttaa asunnonvarausprosessia, kun muutto tulee ajankohtaiseksi.

Olen varannut asunnon jo reilun vuoden ennen talon valmistumista, onko varaukseni sitova?

Vastaus: Kun valmistumiseen on vielä hetki aikaa, ovat asuntovaraukset ennakkovarauksia. Se tarkoittaa sitä, että asuntovaraus ei sido teitä muuttamaan Saga Salpalinnaan, mikäli esimerkiksi terveydentilanne muuttuu. Asunnon varaaminen kuitenkin varmistaa sen, ettei kukaan muu pysty varaamaan teidän varaamaanne asuntoa. Asuntovaraukset muuttuvat sitoviksi talon valmistumisen kynnyksellä. Tiedotamme asunnon varanneita tarkasta ajankohdasta hyvissä ajoin, noin muutamaa kuukautta ennen, jolloin muuttopäätös tulee tehdä. Jos haluatte, saatte nähdä asunnon ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Kuvituksena havainnekuva rakenteilla olevasta Saga Salpalinnasta. 

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että tiedot ovat alustavia ja perustuvat rakennuttajan antamiin tietoihin sekä Saga-palvelutalojen yleisiin käytänteisiin. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Jaa kuuluminen somessa