Etusivu > Kuulumiset > Usein kysyttyä Saga Salpalinnasta osa 3: Millaisia asuntoja Saga Salpalinnassa on

26.7.2019

Usein kysyttyä Saga Salpalinnasta osa 3: Millaisia asuntoja Saga Salpalinnassa on

Vuonna 2020 valmistuvassa Saga Palvelutalo Salpalinnassa tulee olemaan 96 asuntoa, yksiöitä ja kaksioita. Asuntojen koko vaihtelee 25,5 ja 52 neliön välillä ja ne sijaitsevat palvelutalon 1.-4. kerroksissa. Asuntojen pohjapiirrokset ovat erilaisia, joten jokaiselle löytyy oman maun mukainen asunto. Osassa asunnoista on parveke. Myös näkymistä löytyy valinnanvaraa, sillä asunnon näkymät voivat olla 

  • Fellmanninpuiston eli Kyösti Kallion kadun suuntaan
  • Sisäpihalle
  • Pellonkulmankadulle
  • Jalkarannantielle tai
  • Koiviston aukiolle.

Yllä oleva on havainnekuva rakenteilla olevasta Saga-palvelutalosta on Jalkarannantien ja Koiviston aukion suunnasta. Rakennuksen kerrosten pohjapiirroksista näette helposti mihin suuntaan Teitä kiinnostavan asunnon ikkuna(t) ja parveke osoittavat. Asuntojen asumiskulut vaihtelevat 689 – 1609 euron välillä. Asumiskulun lisäksi kuukausikulu koostuu oman voinnin mukaan valitusta palvelupaketista. 

Tällä hetkellä reilu viidesosa asunnoista on varattu. Päivitämme vähintään kerran viikossa ajankohtaisen tilanteen verkkosivuillemme.

Tutustu tarkemmin asuntojen pohjapiirroksiin klikkaamalla tästä
Rakennuksen kerrospohjat löytyvät täältä
Tämänhetkisen asunnonvaraustilanteen löydät klikkaamalla tästä
Palvelupakettivaihtoehtoihin pääset tutustumaan klikkaamalla tästä

Tarvitsetko apua asunnon valinnassa tai onko sinulla muita kysymyksiä? Autamme mielellämme, tavoitat meidät arkisin klo 9-17 maksuttomasta puhelinnumerosta 0800-06116 tai sähköpostitse myynti.saga@sagacare.fi. Kuulemisiin!

Jaa kuuluminen somessa