Etusivu > Kuulumiset > Usein kysyttyä Saga Salpalinnasta osa 8: voiko pariskunta muuttaa palvelutaloon yhdessä?

2.12.2019

Usein kysyttyä Saga Salpalinnasta osa 8: voiko pariskunta muuttaa palvelutaloon yhdessä?

Saga-palvelutalossa pariskunnat voivat asua yhdessä samassa asunnossa. Asunnon asumiskulut jaetaan pariskunnan kesken, minkä lisäksi molemmille tulee oman voinnin mukainen palvelupaketti. Alta voit lukea lisää sekä katsoa esimerkin hinnasta pariskunnalle!

Senioriasunnot pariskunnille

Saga Salpalinnasta löytyy eri kokoisia asuntoja, joista monet soveltuvat hyvin myös pariskunnille. Pariskunnat maksavat toivomansa asunnon asumiskulun (ns. vuokra) puoliksi. Saga Salpalinnassa asukkaan ei tarvitse solmia omaa sähkösopimusta, vaan sähkö laskutetaan kuukausittain kiinteähintaisena asumiskulun yhteydessä. Lisäksi asukkaat maksavat asunnon henkilömäärän mukaisen kuukausittaisen vesimaksun. 

Palvelupaketit pariskunnille

Palvelupaketit ovat henkilökohtaisia, eli molemmat valitsevat palvelupaketin oman voinnin mukaisesti. Molemmilla pariskunnan osapuolista voi olla sama palvelupaketti tai palvelupaketit voivat olla pariskunnilla erilaiset, mikäli palveluntarve on erilainen. Molemmille tulee oma palvelupaketti, jotta molemmat saavat oman turvarannekkeen, päivittäisen lounaan ja muita palveluita ja jotta molemmat pääsevät esimerkiksi osallistumaan palvelutalossa järjestettävään ohjattuun harrastus- ja kulttuuritoimintaan. Palveluita ei toteuteta ’päällekkäin’, vaan jos molempien palvelupaketeissa on esimerkiksi siivous joka 4. viikko, siivous saadaankin asuntoon joka 2. viikko.

Esimerkki palveluasumisen hinnasta pariskunnalle

Lahti, Saga Salpalinna
Asunto: Kaksio 44 m2
Asumiskulu: 1273 €/kk
Vesi: 2 hlö x 20 €/hlö/kk = 40€/kk
Sähkö: 29 €/kk
Molemmille oma palvelupaketti Kevytturva: 2 x 594 €/kk = 1188 €/kk

Palveluasumisen kustannukset yhteensä pariskunnalta: 2530 €/kk

Jäikö jokin mietityttämään?

Ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme kaikkien mieltä askarruttavien kysymysten kanssa! Tavoitat henkilökunnan puhelimitse arkisin klo 9-17 numerosta 0800-06116. Voit myös milloin tahansa lähettää sähköpostia myynti.saga@sagacare.fi niin palaamme sinulle asiaan arkisin 24 tunnin sisällä.

Kuvituksena visualisointiluonnos rakenteilla olevasta palvelutalosta.

Jaa kuuluminen somessa