Etusivu > Kuulumiset > Usein kysyttyä Saga Salpalinnasta osa 9: Kuinka kauan Saga-palvelutalossa voi asua?

9.4.2020

Usein kysyttyä Saga Salpalinnasta osa 9: Kuinka kauan Saga-palvelutalossa voi asua?

Kaikki Saga-palvelutalot tarjoavat kodin loppuelämäksi. Palvelutalossa asuminen sopii monissa tapauksissa myös silloin, jos kunto on heikentynyt ja hoivan tarve on kasvanut, mutta asukas pärjää vielä osittain itsenäisesti. Myös Saga Salpalinnassa tarvittavat palvelut suunnitellaan yksilöllisesti asukkaan kunnon ja hoivantarpeen mukaan.

Asumiskulun lisäksi palveluasumisen hinta koostuu henkilökohtaisesti valittavasta palvelupaketista, joita Saga Salpalinnassa on saatavilla neljä erilaista aina kevyimmästä Kevytturva-paketista kattavaan Täysturva-pakettiin. Palvelupaketti valitaan asukkaan tarpeiden mukaan, ja tarvittaessa tilanteen muuttuessa kevyemmän palvelupaketin voi aina vaihtaa kattavampaan vaihtoehtoon. Myös Täysturva-palvelupakettia voi vielä halutessaan täydentää entisestään lisäpalveluilla, kuten esimerkiksi aterian kotiin tuonnilla tai useammilla kotiavustamiskäynneillä.

Voit tutustua Saga Salpalinnan palvelupakettien sisältöihin tarkemmin täällä. Voit kysyä lisää myös soittamalla meille puhelinnumeroon 0800-06116 arkisin klo 9-17 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti.saga@sagacare.fi. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi!

Jaa kuuluminen somessa