Etusivu > Kuulumiset > Usein kysyttyä Saga Salpalinnasta

11.9.2020

Usein kysyttyä Saga Salpalinnasta

Ohessa usein kysyttyjä kysymyksiä pian Lahteen valmistuvasta Saga Palvelutalo Salpalinnasta. Autamme askarruttavissa kysymyksissä mielellämme myös puhelimitse maksuttomasta numerosta 0800-06116 (ark. klo 9-17)

Miten pääsen asumaan Saga Salpalinnaan?
Vastaus: Kodin Saga Salpalinnasta voi varata jättämällä asuntohakemuksen. Asuntohakemuksen voi täyttää joko paperisena versiona tai verkkosivuillamme täällä. Paperisen hakemuksen saatte tilaamalla esitepaketin puhelimitse arkisin klo 9-17 välillä numerosta 0800-06116. Asuntovarauksia otetaan vastaan jo rakennusvaiheessa, jolloin asunnot varataan nopeusjärjestyksessä. Kun talo on varattu täyteen, voi asettua jonoon. Talon täytyttyä asukkaiden ensisijainen kriteeri on palveluasumisen tarve. Jonoon voi asettua myös jo rakennusvaiheessa, mikäli itselle mieluisa asunto on jo varattu.

Kannattaako minun jättää asuntohakemus ja onko se sitova?
Vastaus: Kyllä, kannattaa jättää meille asuntohakemus. Hakemus kannattaa lähettää olipa muutto ajankohtaista heti talon valmistuttua tai vasta hieman myöhemmin. Asuntohakemuksen lähettäminen ei sitouta muuttamaan Saga-palvelutaloon, mutta nopeuttaa asunnonvarausprosessia, kun muutto tulee ajankohtaiseksi.

Saanko tuoda mukanani lemmikin?
Vastaus: Kyllä, lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita Saga-palvelutaloon.

Onko Saga Salpalinnassa parkkipaikkoja?
Vastaus: Pihakannen alle naapuritontin alueelle toteutetaan yhteinen pysäköintihalli. Saga-palvelutalon käyttöön luovutetaan osa pysäköintihallin pysäköintipaikoista, joita asukkaat voivat halutessaan vuokrata hintaan 110€/kk. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoitathan mielenkiintosi jo asuntovarauksen yhteydessä.

Onko Saga Salpalinnassa Internet-yhteyttä?
Vastaus: Kyllä, Internet-yhteys sisältyy asuntojen asumiskuluun.

Millainen ilmanvaihto Saga Salpalinnassa on?
Vastaus: Saga Salpalinnaan tulee rakennusmääräysten mukainen koneellinen ilmanvaihto, lisäksi yleisiin tiloihin jäähdytyksellä varustettuna ja asuntoihin viilennyksellä varustettuna.

Tuleeko Saga Salpalinnaan kellarikomerot?
Vastaus: Kyllä tulee. Kellarivarastot ovat pääosin noin neliön suuruisia ja komerot on varustettu ripustustangolla ja hyllyllä.

Tuleeko asuntojen ikkunoihin sälekaihtimet?
Vastaus: Kyllä. Sälekaihtimet ovat väriltään vaalean harmaat.

Lisää usein kysyttyjä kysymyksiä Saga-palvelutaloista pääset lukemaan täältä

 

Jaa kuuluminen somessa