Etusivu > Kuulumiset > Uusi fysioterapeutti Annika esittäytyy

28.11.2019

Uusi fysioterapeutti Annika esittäytyy

Saga Käpylinnassa on marraskuun alussa aloittanut uusi fysioterapeutti Annika Kirvesmäki.

Annika on valmistunut fysioterapeutiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta vuonna 2018. Hän ohjaa Saga Käpylinnassa viikoittain kuntosaliryhmiä ja vesijumppia sekä antaa yksilöllistä fysioterapiaa. Hänellä on myös kinesioteippauksen koulutus.

Saga Käpylinnan fysioterapiapalveluja voidaan toteuttaa henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti, joko asukkaan omassa kodissa, talon kuntosalilla ja terapia-altaassa tai fysioterapeutin vastaanottotiloissa. Fysioterapian tavoitteena ikääntyneen ihmisen kohdalla voi olla esimerkiksi toimintakyvyn ylläpito ja kohentaminen (mm. liikkuminen, apuvälineiden käyttö, kiputilojen lievittäminen).

Annika kohtaa asiakkaansa aina lämpimästi ja ystävällisesti huomioiden. ”Ota rohkeasti yhteyttä, jos oma liikkumis- tai toimintakyky mietityttävät”, hän lähettää terveisiä asukkaille.

Annikan vastaanotto sijaitsee Saga Käpylinnan 2. kerroksessa asunnossa 205. Annikalle voit varata ajan soittamalla puh. 050 438 9159 tai sähköpostitse annika.kirvesmaki@sagacare.fi. Voit jättää hänelle yhteydenottopyynnön myös Saga Käpylinnan vastaanoton tai hoitajien kautta. Voit tutustua Saga Käpylinnan fysioterapia- ja hierontahinnastoihin sekä muihin tietoihin täällä.

Jaa kuuluminen somessa