Etusivu > Kuulumiset > Uusi tapa tavata läheisiä turvallisesti: Treffi-ikkuna

7.5.2020

Uusi tapa tavata läheisiä turvallisesti: Treffi-ikkuna

Taloomme valmistui sopivasti juuri ennen äitienpäivää treffi-ikkuna, jonka avulla asukkaillamme ja heidän läheisillään on mahdollisuus tavata toisensa turvallisesti. Läheinen tulee viihtyisäksi sisustetun treffi-ikkunan taakse ulos tervehtimään talossamme asuvaa asukasta. Asukas on talomme sisätiloissa ja ääni kuulumisten vaihdon aikana kulkee puhelimen välityksellä.

Miten treffi-ikkuna toimii?

  • Asukas ja omainen sopivat yhdessä, milloin haluaisivat tavata treffi-ikkunalla
  • Aika treffi-ikkunalle varataan talomme vapaa-ajanohjaajan kautta soittamalla numeroon 050 529 8969 (arkisin klo 9.30-10.30). Treffi-ikkunalla voi olla vain yksi asukas ja läheinen kerrallaan.
  • Hygieniasyistä olemme ohjeistaneet asukkaitamme ja heidän läheisiään käyttämään treffi-ikkunalla ensisijaisesti omia puhelimiaan. Mikäli tämä on haasteellista, kertokaa tästä treffi-aikaa varatessanne.
  • Treffi-ikkunalle saavutaan sovittuna ajankohtana välttäen kontaktia muiden kanssa.
  • Treffi-ikkunalla voi vaihtaa rauhassa kuulumisia oman läheisen kanssa 20 minuutin ajan. Kuulumisten vaihdon jälkeen on myös hyvä suunnitella seuraavaa näkemistä treffi-ikkunalla.

Treffi-ikkuna sijaitsee talomme torinpuoleisen pääoven vieressä, Oksasenkadun varrella. Mikäli haluat tulla tapaamaan läheistäsi treffi-ikkunalle, muistathan varata ajan.

ulkoa

Kannustamme asukkaitamme ja heidän läheisiään edelleen myös soittamaan perinteisiä puheluita sekä videopuheluita omien läheisten, tuttujen ja ystävien kanssa. Kuulumisten vaihto ja päivän askareista keskustelu pitävät mielen virkeänä.

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä