Etusivu > Kuulumiset > Uusi tapa tavata läheisiä turvallisesti: Treffikontti

29.5.2020

Uusi tapa tavata läheisiä turvallisesti: Treffikontti

Taloomme valmistui ennen äitienpäivää treffi-ikkuna, jonka avulla asukkaillamme ja heidän läheisillään on ollut mahdollisuus tavata toisiaan turvallisesti. Nyt treffi-ikkunan lisäksi tapaamiset onnistuvat treffikontissa.

Miten treffikontit toimivat?

  • Talojemme asukkaat sopivat läheistensä kanssa, milloin he haluaisivat tavata treffikontissa. Tarvittaessa talojemme henkilökunta auttaa yhteyden saamisessa.
  • Aika treffikonttiin varataan talon henkilökunnalta, sillä treffikontissa voi olla vain yksi asukas ja läheinen kerrallaan.
  • Treffikontille saavutaan sovittuna ajankohtana ja välttäen tietysti kontaktia muiden kanssa. Tarvittaessa henkilökuntamme auttaa asukkaan treffikontille. Läheinen menee konttiin sisään ”Vieraat” -ovesta kun taas asukas käyttää ”Asukkaat” -ovea.
  • Treffikontissa voi vaihtaa rauhassa kuulumisia oman läheisen kanssa 20 minuutin ajan. Kuulumisten vaihdon jälkeen on myös hyvä suunnitella seuraavaa näkemistä treffikontilla.
Henkilökuntamme auttaa asukkaiden ja heidän läheisten tapaamisissa Saga Palvelutalo Kaskenniitty treffikontti

Miten varaan ajan treffikonttiin?

Aika treffikonttiin varataan soittamalla vapaa-ajanohjaaja Melinan numeroon 050 305 1996 ark. klo 10-11 välillä.

Turun Saga-palvelutalot ovat yksi kahdesta Saga-palvelutalosta, joiden pihalle treffikontit saapuivat. Pilotoinnin jälkeen selvitetään treffikontin toimivuutta myös muiden Saga-palvelutalojen osalta. Kaikkiin Saga-palvelutaloihin valmistui treffi-ikkunat äitienpäiväksi. Lue tästä 8.5.2020 julkaisemamme artikkeli talojemme treffi-ikkunoista.

Kannustamme asukkaitamme ja heidän läheisiään edelleen myös soittamaan perinteisiä puheluita sekä videopuheluita omien läheisten, tuttujen ja ystävien kanssa. Kuulumisten vaihto ja päivän askareista keskustelu pitävät mielen virkeänä.

Saga Palvelutalot treffikontit turvalliseen tapaamiseen

Jaa kuuluminen somessa