Etusivu > Kuulumiset > Uutta: Kevytturva -palvelupaketti

9.2.2021

Uutta: Kevytturva -palvelupaketti

Etsitkö turvallista kotia läheisellesi? Kaipaako läheisesi oman ikäistä seuraa ja tekemistä arkeen mutta ei tarvitse vielä niin paljon palveluita? Saga Munkkiniemen uusi Kevytturva -palvelupaketti on oiva ratkaisu tähän. Tutustu alta palvelupaketin sisältöön ja varaa oma tutustumiskäynti Saga Munkkiniemeen!

Saga Munkkiniemessä on ollut tähän asti tarjolla kolme palvelupakettivaihtoehtoa: Viikkoturva, Päiväturva ja Täysturva. Nyt uutuutena nykyisten palvelupakettien rinnalle nousee Kevytturva -palvelupaketti. Kevytturva -palvelupaketti tarjoaa asukkaalle arjen kevennystä. Uutuus on nimensä mukaan vaihtoehdoista kevyin ja tätä mukaan myös edullisin. Kevytturva -palvelupaketti on helppo valinta alkuun, jos suurempaa palvelutarvetta ei vielä ole. Palvelutarpeen kasvaessa pakettiin voi lisätä lisäpalveluita tai sen voi vaihtaa kokonaan toiseen palvelupakettiin. Tutustu Kevytturva -palvelupaketin sisältöön alta:

Kevytturva -palvelupaketin sisältö

  • Turvapuhelin ja turvaranneke (auttamiskäynnit erillisen hinnaston mukaan)
  • Hoitajapäivystys 24/7
  • Yksilöllinen hoito- ja palvelusuunnitelma
  • Terveys- ja hoitotietojen ylläpito
  • Monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta
  • Vastaanoton palvelut
  • Päivän lehti luettavissa kahvilassa mm. Helsingin Sanomat
  • Siivous joka 4. viikko
  • Päivittäinen lounas talon ravintolassa
  • Voinnintarkastuskäynti 30 min, joka 4. viikko

Hinta yhteensä 879€/hlö/kk

Tutustu Saga Munkkiniemen kaikkiin palvelupakettivaihtoehtoihin tästä.

Mitä palveluasuminen Saga Munkkiniemessä maksaa?

Saga Munkkiniemen asukkaiden palveluasumisen kuukausikulu koostuu oman voinnin mukaan valitusta palvelupaketista ja asumiskulusta. Asumiskulu vaihtelee asunnon koon, kerroksen ja sijainnin mukaan. Saga Munkkiniemessä on tarjolla eri kokoisia yksiöitä, kaksioita ja kolmioita.

Esimerkki palvelusopimuksesta:

Palvelupaketti: Kevytturva 879€/hlö/kk
Asumiskulu: 2. kerroksen 43,5 neliön kaksio omalla parvekkeella 1 545,17€
Palveluasumisen kuukausikulu: 2 424,17€/kk

Mitä asuntoja Saga Munkkiniemessä on vapaana?

Saga Munkkiniemessä on vielä vapaana yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Vapaana olevat asunnot löydät täältä kohdasta ”Vapaat kodit, nyt varattavissa”. Kysy myös vapautuvista asunnoista soittamalla puh. 050 463 5365.

Miten varaan tutustumiskäynnin?

Voit varata yksityisen esittelyn soittamalla puh. 050 463 5365 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sanna.aksentjeff@sagacare.fi. Esittelykierroksen aikana huolehdimme hyvästä käsihygieniasta, turvaväleistä ja suojaudumme suu-nenäsuojilla. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä