Etusivu > Kuulumiset > Vanhustenviikon viettoa Saga-Kaskenniityn palvelutalossa!

9.10.2022

Vanhustenviikon viettoa Saga-Kaskenniityn palvelutalossa!

Vuosittaista vanhusten viikkoa on vietetty kansallisesti tällä viikolla. Teemana on yhdessä luontoon – joka iän oikeus. Myös me Saga Kaskenniityn väki olemme viettäneet viikkoa monin eri teemaan sopivin ohjelmin. Kävimme muun muassa Paimion parantolassa retkellä tiistaina, josta saatte lukea lisää tuonnempana, ja torstaina iäkkäiden ulkoilupäivänä ulkoilimme talomme pihapiirissä luontoa ihastellen ja erilaisia luontovisoja tehden. Aamulla nautimme ulkoilun vesisateessa ja iltapäivällä kauniissa auringonpaisteessa. Säästä huolimatta mielemme olivat iloiset ja lämmin kaakao ja pulla kruunasi ulkoiluhetket. Muutkin ohjelmahetket suunniteltiin teemaan liittyviksi.

Kansallinen vanhustenviikko on Vanhustyön keskusliiton järjestämä valtakunnallinen teemaviikko, jota on vietetty ainakin vanhusten päivän muodossa jo vuodesta 1954. Nyt ikäihmisten asema nostetaan esille vuosittain vaihtuvin teemoin. Tämän vuoden luonto-teema oli meille hyvin mieluinen ja monelle luonto onkin todella tärkeä voimavarojen ammentaja sekä viihtyisä ympäristö. 

Petangueta
Pelattiin vielä ulkosalla Petangueta. Ulkopelit innostavat ulkoilemaan.

 

Liikunta on talossamme hyvin suosittua. Monet ryhmäliikunta tunnit ja joukkuepelikerhot innostavat ihmiset liikkeelle. 

Ulkoilun lisäksi luonto-teema oli esillä ainakin luku- ja keskustelupiirissä, jossa luimme pihlajapuusta, muistissa ja virkistyksessä pähkäilimme luontovisan parissa. Myönteisen muistelun piirissä muisteltiin lapsuuden onkihetkiä. Musiikista vastasi senioritangokuningas Pepe Enroth.

Klubilla tavataan.
Miestenklubi kokoontuu kerranviikossa vaihtamassa kuulumiset ja jutustelemassa miesten juttuja. Kohtaamassa kavereita ja ottamassa uudet miehet lämmöllä vastaan.

 

Yhdessä tekeminen ja oleminen on sitten mukavaa täällä Saga-Kaskenniityn palvelutalossa, vanhusten viikolla ja ihan kaikkina muinakin viikkoina ympäri vuoden! Tervetuloa tutustumaan taloomme taikka vaikka lounasta nauttimaan.

Saga Kaskenniitty
Kotimme Saga Kaskenniitty kylpee syyskauneuden keskellä. Luonto hellii meitä väriloistollaan. Nautimme!

 

Syksyisin terveisin Melina…Se Saga Kaskenniityn vapaa-ajanohjaaja.

Jaa kuuluminen somessa