Etusivu > Kuulumiset > Vappuviikon tunnelmia

3.5.2024

Vappuviikon tunnelmia

Värikkäät ilmapallot kohosivat ilmaan vappuviikon aloitusohjelmassa tuolijumpassa, jossa tällä kertaa välineenä olivatkin ilmapallot. Riemu oli suuri, kun saimme pompotella palloja liikkeiden lomassa. Tästä se vapputunnelma alkoi!

Viikon kohokohta oli tietysti vappuaaton Vappukarkelot asukkaille. Alkuun saimme ihastella taidokasta steppaamista mukaansatempaavan musiikin tahtiin. Myös oma tuolitanssiryhmämme esiintyjät tanssivat meille huivitanssin. Iltapäivä huipentui tangoprinssi-duo Markku Ketolan ja Rami Rafaelin konserttiin, jonka lopuksi laulavat herrat pyörittelivät daameja minkä kerkesivät!

Päivi Nevari steppasi meille koreilla kengillään! Mukaansatempaava rytmi tarttui ja hymyt ilmestyivät huulille!
Tangoprinssi Markku Ketola vei talon daamit vuorotellen tanssin pyörteisiin tangoprinssi Rami Rafaelin lauluun.
Tässä vielä vappujuhlan upeat esiintyjät!
Kevät on tullut! Kauniit orvokit koristavat sisäänkäyntiämme. Ei olisi uskonut, että viikko sitten tuli lunta oikein urakalla!

Curlingissa koimme mahtavia onnistumisen iloja, kun punainen joukkue sai täysosuman! Koko pelin lopputulos oli kuitenkin tasapeli 12-12, joten päätimme pelin hyvillä mielin.

Täysosuma!

Tänään lähdemme vielä iltapäivällä esiintymisreissulle Varhan hyvinvointikeskus Lehmusvalkamaan, jossa esiinnymme kaikille halukkaille turkulaisille ikäihmisille. Matkaan lähtevät sekä asukaskuoromme Kööri että tanssillisen tuolijumpan esiintyjäryhmä. Muille asukkaille on järjestetty myös kivaa ohjelmaa, kun Natalia Uosukainen Jukkansa kanssa tulevat konsertoimaan iltapäivällä.

Iloista toukokuuta kaikille!

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä