Etusivu > Kuulumiset > Varaa aika Saga Lakeudenlinnan parturi-kampaajalle tai fysioterapeutille

28.3.2018

Varaa aika Saga Lakeudenlinnan parturi-kampaajalle tai fysioterapeutille

Saga-palvelutalossa koti on palveluiden keskellä. Tarjoamme hoivapalveluiden lisäksi erilaisia hyvinvointi- ja kuntoutuspalveluja kuten esimerkiksi parturi-kampaajan ja fysioterapeutin sekä jalkahoitajan palveluja.

Lisäksi Saga Lakeudenlinnan kahvila ja ravintola takaavat kulinaristisen nautinnon joka päivä. Tule nauttimaan lounasta ravintolaamme tai pistäydy pullakahville kahvilaamme!

Fysioterapeutin, jalkahoitajan, kahvilan ja ravintolan sekä parturi-kampaajan palveluita voivat ostaa myös talon ulkopuoliset asiakkaat.

Voit varata ajan rentouttavaan hierontaan soittamalla Saga Lakeudenlinnan fysioterapeutti Kati Salmenkankaalle numeroon 050 4009 137 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kati.salmenkangas@sagacare.fi. Ajan jalkahoitoon voit varata soittamalla Saga Lakeudenlinnan jalkahoitaja Elina Toivolalle numeroon 050 3085 723 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen elina.toivola@sagacare.fi.

Piipahda piristämässä tyyliäsi Saga parturi-kampaaja Irja Kosken luona. Tutustu parturi-kampaajan palveluihin tästä ja varaa oma aikasi soittamalla numeroon 050 5991 730!

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä