Etusivu > Kuulumiset > Varaa oma esittelyaika tai tilaa esitteet

23.2.2021

Varaa oma esittelyaika tai tilaa esitteet

Haluaisitko päästä paikan päälle Saga Munkkiniemeen tutustumaan? Tai toivotko sähköpostitse tai postitse kattavat esitteet kaikkine hintatietoineen? Alla ohjeistus oman esittelyajan varaamiseen ja esitteiden tilaamiseen!

Miten varaan esittelyajan Saga Munkkiniemeen?

Tällä hetkellä turvallisuussyistä johtuen kaikki talo- ja asuntoesittelyt pidetään yksityisesittelyin. Oman esittelyajan voi varata helposti talon johtaja Sanna Aksentjeffiltä soittamalla numeroon puh. 050 463 5365 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sanna.aksentjeff@sagacare.fi.

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan kauniiseen taloomme ja vapaana oleviin asuntoihimme!

Miten tilaan kattavat esitteet?

Saga Munkkiniemen kattavan esitepaketin voi tilata täältä tai soittamalla numeroon puh. 050 463 5365 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sanna.aksentjeff@sagacare.fi.

Esitteet voi tilata joko sähköisenä omaan sähköpostiosoitteeseen tai paperisena perinteisen postin mukana. Kaikissa esitepaketeissa on esiteltynä kaikki palvelumme hintatietoineen, tietoja vapaana olevista asunnoista sekä tietoa hakemuksen jättämisestä.

Esitteisiin voi tutustua myös Saga Munkkiniemen kotisivuilla kohdassa ’Palvelupaketit ja hinnastot’ sekä ’Talon esittelymateriaalit’.

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä