Etusivu > Kuulumiset > Vierailu Saga Lakeudenlinnan työmaalla

8.12.2017

Vierailu Saga Lakeudenlinnan työmaalla

Sagan väki pääsi vierailemaan Saga Lakeudenlinnan rakennustyömaalla 22.11.2017. Seinäjoen ydinkeskustaan rakentuvasta uudesta ja upeasta Saga Lakeudenlinnasta löytyy sekä vuokrattavia yksiöitä että kaksioita, joiden koko vaihtelee 26–48 neliön välillä.

Järjestämme työmaakierroksia tammikuussa 2018. Työmaakierroksilla pääsette näkemään upean valmiiksi kalustetun malliasunnon. Malliasunto on parvekkeellinen 44,5 neliön kaksio, joka sijaitsee Saga Lakeudenlinnan ylimmässä eli 5. kerroksessa. 

Lähes kaikissa Saga Lakeudenlinnan kauniissa kodeissa on lasitettu parveke, lukuun ottamatta muutamaa asuntoa, joista löytyy joko ranskalainen parveke tai upea oma pieni terassi. Suurin parveke on jopa noin 12 neliötä, joka antaa paljon lisätilaa asumiselle, sillä parvekkeen neliöitä ei ole laskettu asuntojen kokoon!

Kaikkien Saga Lakeudenlinnan esteettömistä asunnoista löytyy runsaasti säilytys- ja kaappitilaa, keraaminen liesi, jääkaappipakastin, astianpesukone sekä paikka mikrolle. Jokaisen asunnon WC-tilat ovat esteettömät ja tiloista löytyy suihkutuoli, apukaiteita sekä paikka omalle pyykinpesukoneelle.

Saga Lakeudenlinnan postituslistalle liittyminen ja lisätiedot

Mikäli haluatte liittyä Saga Lakeudenlinnan postituslistalle ja saada kutsuja seuraaviin infotilaisuuksiin sekä tammikuun 2018 työmaakierroksille, voitte soittaa maksuttomaan numeroon 08000 6116 (ark. klo 9–17) tai laittaa sähköpostia osoitteeseen myynti.saga@sagacare.fi

Samasta numerosta ja sähköpostiosoitteesta voitte myös tiedustella lisätietoja upeasta Saga Lakeudenlinnasta. Autamme Teitä mielellämme! Voitte myös tilata esitteet tästä.

Alla kuvia työmaakierrokselta.

Seinäjoen ydinkeskustaan valmistuvan Saga Palvelutalo Lakeudenlinnan toinen sisäänkäynti kuvattuna Jaakkolantien puolelta

 

Upean Saga Palvelutalo Lakeudenlinnan esteetön keittiö Seinäjoen ydinkeskustassa

 

Uusi ja upea Saga Palvelutalo Lakeudenlinna Jaakkolankadulta kuvattuna

 

 

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä