Etusivu > Kuulumiset > Vierivä kivi ei sammaloidu!

29.10.2021

Vierivä kivi ei sammaloidu!

Vierivä kivi ei sammaloidu!
Kesän ulkoaktiviteetit on jo mukava muisto vain ja saamme vaihtelevia harrastuksia kehitellä vuodenaikojen mukaan. Syksyn viilenevät päivät väriloistoineen houkuttelevat vielä ulkoilemaan. Lämmintä päälle ja mukava kävelylenkki tekemään läheiselle idylliselle omakotitaloalueelle taikka vain jylhien mäntyjen katveeseen sisäpihallemme jossa linnut ja oravat pitävät sinulle seuraa. Tai pue vain uimapuku ja pulahda lämpimään ulkoaltaaseen, nauti raittiista ilmasta lämpimän veden hyväillessä koko kehoasi.
Yhdessä tai yksin…Ohjattuna tai omatoimisesti…Mahdollisuudet ovat kaikkeen ja toiveita pyritään toteuttamaan.
Iloisen aktiiviset terveiset Saga Kaskenniitystä!

Altaat ovat avoinna aamusta iltamyöhään. Voit nauttia virkistävästä aamu-uinnista, Fysioterapeuttien allasjumpasta tai illan tullen kauniista kuutamouinnista. Yksin, ystävän kanssa, ryhmässä tai vaikka perheen kesken. 

Allasjumppaa
Iltauinti tuo lempeät unet. Arja nauttii veden lämmöstä ja palanen kesää pitää pään lämpimänä.

 ”Vie vanhus ulos” kampanjaa vietettiin alkusyksystä. Kauniit ilmat suosivat meitä ja isolla porukalla teimme mukavia lenkkejä. Puheen sorinaa, naurun helinää ja iloisia naapurin talon kohtaamisia koimme viikoittain. Joskus yhdistimme mukavan R-kahvittelun lenkin lomaan. Yhdessä tekeminen yhdistää ja on kaksin verroin hauskempaa!

Liike on lääkettä.
”Vie vanhus ulos”-kampanja innoitti seniorimme liikkeelle hyvällä ja vähän huonommallakin säällä.

 

Jaa kuuluminen somessa