Etusivu > Kuulumiset > Viikko huipentui upeaan itsenäisyyspäivän juhlaan

6.12.2018

Viikko huipentui upeaan itsenäisyyspäivän juhlaan

Alkuviikolla kävimme jouluostos matkalla Raision  Myllyssä ja Ikeassa. Asukkaat pääsivät kokemaan joulun taijan ja sen pienen kiireenkin mikä isoissa kauppakeskuksissa on näin joulun alla. Matka oli onnistunut ja taksilla olisi pitänyt peräkärry olla mukana… juuri ja juuri saimme ängetyksi kaikki ostoksemme isoon tilataksiin.

Keskiviikko iltana otimme varaslähdön itsenäisyyspäivän perinteisiin ja katsoimme elokuvan Tuntematon sotilas, tällä kertaa Aku Louhimiehen 2017 ohjaaman klassikkoteoksen. Se oli koskettava ja tunteisiin painuva.

Itsenäisyyspäivän aloitimme yhdessä lipun nostolla ja lippulaululla. Se aloitti aamun jo juhlallisesti ja teki päivästä täydellisen. Upea itsenäisyyspäivän juhlamme alkoi iltapäivällä. Partiolaiset toivat lippukulkueen. Talomme johtaja Mia Wesanko piti kauniin puheen ja yhdessä nostimme maljan itsenäiselle Suomelle. Varsinaisen juhlapuheen piti eläkepäiviä viettävä Turun kaupungin apulaiskaupunginjohtaja Jouko Lehmusto sekä nuoren tervehdyksen toi Klassillisen lukion oppilas Nea Vuorinen. Musiikki esityksistä vastasi Turun metsänkävijöiden puhallinorkesteri,pianisti Siiri Anttonen,sellisti Teemu Mastovaara sekä sopraano Kaisa Takkula ja baritoni Samuli Takkula. Juhlamme kruunasi eturivissä ituvat upeat sotiemme veteraanit kunniamerkkeineen.

Hyvää itsenäisyyspäivää meille kaikille!

Jaa kuuluminen somessa