Etusivu > Kuulumiset > Vinkkejä kesätekemiseen!

8.6.2020

Vinkkejä kesätekemiseen!

Kesä saapuu kaikesta maailman menosta huolimatta. Aurinkoiset ja lämpimät ilmat houkuttelevat tekemään ja nauttimaan. Mitä kaikkea tälle kesälle voisi suunnitella? Kokosimme vinkkejä kesätekemiseen.

1. Lähetä kirje ystävälle

Liian usein nykypäivänä tulee läheteltyä tekstiviestejä tai surffailtua Facebookissa lukien ystävän kuulumiset. Mitäpä jos tällä kertaa lähettäisitkin kirjeen? Itse kirjoittamasi tervehdys on saajalleen varmasti erityisen merkityksellinen. Mukava yllätys voi saapua myös omaan postilaatikkoon kun ystävä vastaa kirjeen muodossa.

2. Parveke kesäkuntoon

Nyt jos koskaan on loistava mahdollisuus ehostaa omaa kotia ja pihapiiriä uuteen uskoon. Pistäydy kävelyllä ja poimi kesäkukkia maljakkoon. Pieni puuhastelu omalla pihalla tai parvekkeella on myös loistavaa hyötyliikuntaa.

3. Kesällä kuntoillaan

Kuntoilu kannattaa aina. Jumppa ulkona tai sisällä pitää kehon ja mielen virkeänä. Nosta tuoli parvekkeelle tai hyödynnä pihapiirissä olevia ulkotuoleja. Fysioterapeuttimme Mikon kuntoiluohjeilla saat aikaan oivallisen kesäjumpan, löydät ne täältä.

4. Nautiskele hyvällä kirjalla

Kesä on loistavaa aikaa lukea kesken jääneet kirjat ja nautiskella lukemisesta aurinkovarjon alla. Omalta ystävältä tai läheiseltä voi kysyä hyvät kirjavinkit, jos itse ei tiedä mistä kirjasta sitä aloittaisi. Myös erilaiset ristisanatehtävät ovat mukavia pohdittavia, niiden lomassa aika voi sujahtaa melko vikkeläänkin.

5. Herkuttele satokauden parhailla mauilla

Kesällä maistuvat mansikat ja herneet sekä muut satokauden herkut. Ahkerana voi pakastaa kesän marjat varastoon odottamaan syksyn ja talven tuloa. Mansikat ja jäätelö ovat myös lyömätön yhdistelmä, jota ei kannata olla kokeilematta!

Palvelemme koko kesän ajan normaalisti

Meille voi soittaa maksuttomaan numeroon 0800-06116 arkisin klo 9-17 välillä tai lähettää sähköpostia osoitteeseen myynti.saga@sagacare.fi. Olemme mielellämme avuksi myös näin kesän aikaan!

Jaa kuuluminen somessa