Etusivu > Kuulumiset > Yhteiset leivontahetket piristävät ryhmäkodissa

20.8.2021

Yhteiset leivontahetket piristävät ryhmäkodissa

Saga Käpylinnan ryhmäkodissa on hoitajien johdolla piristetty asukkaita yhteisillä leivontahetkillä. Asukkaat ovat ottaneet leivonnan innolla vastaan ja toimintatuokiot ovat nostaneet esiin asukkaiden vanhoja taitoja leivontaan ja kodinaskareisiin liittyen.

Saga Käpylinnan palvelutalon yhteydessä toimii myös 24-paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa ja hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Ryhmäkodin arki täyttyy palvelutalon tapaan yhteisistä aktiviteeteista ja toiminnoista. Uudet toiminnot tuovat arkeen vaihtelua ja piristystä ja vaikuttavat positiivisesti asukkaidemme toimintakykyyn ja kyvykkyyteen.

Leivonta on konkreettista käsillä tekemistä, joka puolestaan vaikuttaa asukkaan motorisiin taitoihin ja tukee toimintakyvyn vahvistumista. Asukkaamme ovat nauttineet yhteisistä leivontahetkistä ja he ovatkin yhdessä todenneet, että tällainen vaihtelu virkistää! Hoitajien ja asukkaiden hienolla yhteistyöllä leivottiin torttuja ja piirakkaa. Upeat luomukset vielä maistuivatkin herkullisilta.

Helsingin Saga Käpylinnan ryhmäkodissa leivottiin
Yhdessä tekemämme marjapiirakka näytti ja maistui herkulliselta.

Jaa kuuluminen somessa