Etusivu > Kuulumiset > Ympärivuorokautista hoivaa Saga Lakeudenlinnassa

22.2.2018

Ympärivuorokautista hoivaa Saga Lakeudenlinnassa

Saga Lakeudenlinnan toisessa kerroksessa sijaitseva ryhmäkoti tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa erityistä huolenpitoa ja läheisyyttä tarvitseville sekä muistisairaille.

Mikä on Saga Lakeudenlinnan ryhmäkoti?

Saga Lakeudenlinnan ryhmäkotiin valmistuu 31 esteetöntä kotia, joiden koot vaihtelevat 20,5-21,5 neliön välillä. Ryhmäkodin asukkaiden käytettävissä on lisäksi runsaasti esteetöntä yhteistä tilaa sekä upea iso parveke talon sisäpihalle. Ryhmäkodin asukkaat saavat nauttia Saga Lakeudenlinnan omassa keittiössä valmistuneista maukkaista päivittäisistä aterioista. Palvelutalon oma vapaa-ajanohjaaja pitää myös ryhmäkodin asukkaille vapaa-ajan viriketoimintaa.

Mitä asuminen Saga Lakeudenlinnan ryhmäkodissa maksaa?

Asukkaiden ensisijainen valintaperuste on palveluasumisen tarve. Saga Lakeudenlinnan ryhmäkodissa asumisen voi kustantaa kokonaan itse tai osan maksusta voi maksaa Seinäjoen kaupungin myöntämällä tehostetun palveluasumisen palvelusetelillä. Saga Lakeudenlinnan ryhmäkoti hyväksytty Seinäjoen kaupungin palvelusetelin tuottajaksi ikäihmisten tehostettuun asumispalveluun.

Saga Lakeudenlinnan ryhmäkodin palveluun sisältyy hoito 24 h/vrk, päivittäiset ruokailut ja siivous. Näiden lisäksi palveluun kuuluu hoitotarpeen selvitys sekä hoito-, palvelu- ja kuntoisuussuunnitelman ja terveys- ja hoitotietojen ylläpito. Asukkailla on oma asunto, joka sisältyy kokonaiskustannukseen ja, jonka saa kalustaa omilla huonekaluilla omaksi kodiksi. Asunnoista löytyy hoitosängyn lisäksi esteetön WC ja suihkutila. Palvelumaksuun eivät sisälly asukkaan henkilökohtaiset hygieniatuotteet ja lääkkeet. Näistä laskutetaan erikseen. Päivä rytmittyy laajalti ruokailuiden ja viriketoiminnan ympärille.

Saga Lakeudenlinnan ryhmäkodin vuorokausihinta on 139,99€, tämä sisältää hoivan, ateriat ja vuokran.

Tutustu Saga Lakeudenlinnan ryhmäkodin esitteeseen tästä

Kiinnostuitko Saga Lakeudenlinnan ryhmäkodista?

Ota yhteyttä ja sovi esittelystä!

Anne Jylhä
Saga Lakeudenlinnan johtaja
puh. 040 753 0116
anne.jylha@sagacare.fi

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä