Etusivu > Kuulumiset > Ystävänpäivä!

18.2.2024

Ystävänpäivä!

Tällä viikolla olemme juhlineet ystävyyttä monin eri ohjelmin!

Ystävänpäiväviikon kohokohta muiden mukavien ohjelmien lomassa oli keskiviikon ystävänpäivän päivätanssit, jossa pääsimme pyörähtämään parketilla Janiina Lehtosen ja Ville Mäkimattilan upeiden laulujen tahdissa. Tanssiseura Sekahaun iloiset vapaaehtoiset olivat mukana tanssittamassa asukkaitamme!

Myös perjantaina saimme nauttia tanssista, kun ihanat nuoret Turun Klassillisesta lukiosta ilahduttivat tanssimalla Wanhoja salonkitansseja.

Kehruuvalssi, tango ja kikapoo meni jo rutiinilla, kun Wanhat olivat esittäneet tanssit torstaina vanhemmilleen sekä ennen Saga Kaskenpuistoon tulemista tanssineet vielä koulussa oppilastovereilleen. Mutta väsymys ei painanut näitä iloisia nuoria upeine juhla-asuineen – kiitos, että tulitte ilahduttamaan meitä!
Ystävänpäivän aattona Saga Kaskenpuiston biljardin pelaajat kävivät pelaamassa naapuri Kaskenniityssä jännittävän ystävyysottelun. Ensi viikolla pelataan jälleen yhdessä!
Ystävänpäivän kruunasi vapaa-ajanohjaaja Riikan tekemät ystävänpäiväkortit asukkaille henkilökunnan puolesta. Tänä vuonna tervehdyksessä oli ohjaajan käsin tekemä siemenpaperi, jonka voi kylvää joko omaan ruukkuun tai keväällä yhteisessä kukkaniitty-tapahtumassa tuomaan iloa itselle ja muille.

Ollaan ystäviä toisillemme, hymyillään kun tavataan!

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä