Etusivu > Saga Käpylinna, Helsingfors

Saga Käpylinna, Helsingfors

Saga Käpylinna är ett nytt elegant servicehus, som erbjuder seniorer boende, service och trygghet i en behaglig omgivning. Servicehuset inrymmer 85 bostäder och ett grupphem med 24 platser för åldringar, som behöver mycket vård och omsorg. Storleken på bostäderna varierar mellan 25 och 77 kvadratmeter och boendekostnaderna mellan 783 och 2 492 euro. Utöver boendekostnaderna består dina månatliga utgifter av det servicepaket du valt. Saga Käpylinna ligger i ett parkaktigt och fridfullt område, med goda förbindelser till Helsingfors centrum.

En känsla av lyx

Den ljusa och rymliga miljön är inredd med högklassiga material, genomtänkta detaljer och dämpade färgnyanser, inspirerade av sand och hav. I de gemensamma utrymmena finns det bl.a. gym, bibliotek, klubbrum, bastu och terapibassäng. Restaurangen och kaféet erbjuder träffpunkter för trevligsamvaro. Dessutom finns det en frisersalong, fotvård, fysioterapi och en underhållstekniker i huset. Den skyddade gårdsplanen erbjuder olika utespel, mysiga sittgrupper och en grill.

Hjälp till hands

När du bor på Saga, har du en vänlig och professionell hälsovårdspersonal till ditt förfogande dygnet runt. Vi hjälper dig att trivas, känna dig trygg och utnyttja våra tjänster som du önskar. Vi förstår dina behov och ser till att du mår bra. Vi har tid för dig.

Mångsidig fritidsverksamhet

Vi vill erbjuda äldre människor en aktiv omgivning, meningsfulla aktiviteter och sociala nätverk, som förbättrar livskvaliteten. Bland vår mångsidiga kultur- och hobbyverksamhet och olika evenemang kan alla hitta verksamhet som intresserar.

Exempel på serviceavtal:

Hem: 33,5 kvadratmeter
Boendekostnader: 1 327 €/mån (hyra + gemensamma faciliteter, exkl. vatten och el)
Servicepaket: 918 €/mån
Kostnader för serviceboende sammanlagt: 2 245 €/mån

På Saga Käpylinna finns även möblerade lägenheter för korttidsboende. Kontakta oss ifall du har en operation eller rörsanering på kommande eller ifall du annars bara vill testa på trevligt och bekymmerslöst serviceboende.

Listan över lediga bostäder inklusive boendekostnader uppdateras regelbundet på den finska sidan här.

Är du intresserad av att bo på Saga Käpylinna?

Kontakta mig och beställ en visning!

Armi Kuloheimo
tfn 050 501 6186
armi.kuloheimo@sagacare.fi

Saga Käpylinna | Mörskomvägen 18 | 00650 Helsingfors

Kuvagalleria