Etusivu > Saga Kaskenniitty och Saga Kaskenpuisto, Åbo

Saga Kaskenniitty och Saga Kaskenpuisto, Åbo

Saga Kaskenniitty och Saga Kaskenpuisto är två fantastiska servicehus som erbjuder seniorer förstklassigt boende, service och trygghet i en elegant miljö. Servicehusen har sammanlagt 334 trivsamma hem. Bostädernas storlek varierar mellan 34 och 65 kvadratmeter och boendekostnaderna mellan 611 och 1 106 euro. Utöver boendekostnaderna består de månatliga kostnaderna av det servicepaket som invånaren valt. Saga Kaskenniitty och Saga Kaskenpuisto ligger i en parkaktig miljö i omedelbar närhet av Åbo centrum.

En känsla av lyx

De fantastiska vinterträdgårdarna med sina levande träd och grönväxter skapar en hemtrevlig atmosfär i Saga-husen året om. De ljusa, rymliga och vackra hyresbostäderna kan inredas enligt smak och tycke. I de gemensamma utrymmena finns bl.a. gym, bibliotek, bastu samt inomhus- och utomhusbassäng. På restaurangerna och kaféerna är det lätt att trivas och husen har också fysioterapeut, frisörsalong, fotvårdare och underhållstekniker. På den skyddade bakgården kan man spela olika spel, sitta i sittgrupper och grilla.

Hjälp till hands

När du bor på Saga står en professionell och vänlig hälsovårdspersonal till ditt förfogande dygnet runt. Vi hjälper dig att trivas, känna dig trygg och utnyttja våra tjänster på det sätt du önskar. Vi förstår dina behov och ser till att du mår bra. Vi har tid för dig.

Mångsidig fritidsverksamhet

Vi vill erbjuda äldre människor en aktiv omgivning, meningsfulla aktiviteter och sociala nätverk som förbättrar livskvaliteten. Bland husens mångsidiga kultur- och hobbyverksamhet och olika evenemang kan alla hitta intressant program.

Exempel på serviceavtal:

Hem: 43,5 m2
Boendekostnader: 922,48 €/mån (hyra + gemensamma faciliteter), Vattenavgift 26 €/pers/mån
Servicepaket Lätt stöd: 790 €/mån
Kostnader för serviceboende sammanlagt: 1 712,48 €/mån

På Saga finns även möblerade lägenheter för korttidsboende. Kontakta oss ifall du har en operation eller rörsanering på kommande eller ifall du annars bara vill testa på trevligt och bekymmerslöst serviceboende.

Är du intresserad av att bo i ett Saga-servicehus?

Kontakta mig och beställ en visning!

Saga Kaskenpuisto
Sanna Saarinen
tfn 050 527 8677
sanna.saarinen@sagacare.fi

Saga Kaskenniitty
Miia Eronen
tfn 046 922 7212
miia.eronen@sagacare.fi

Saga Kaskenniitty | Lillheikkilävägen 1 | 20700 Åbo

Saga Kaskenpuisto | Lillheikkilävägen 2 | 20700 Åbo

Kuvagalleria