Etusivu > Saga Munksnäs, Helsingfors

Saga Munksnäs, Helsingfors

Saga Munksnäs är ett fantastiskt servicehus som erbjuder seniorer förstklassigt boende, service och trygghet i en elegant miljö. Saga Munksnäs består av tre till varandra anslutna hem som har färdigställts åren 1997–2016. Servicehuset erbjuder 264 trivsamma hem, vilkas storlek varierar mellan 30 och 87 kvadratmeter och boendekostnaderna mellan 1036 och 3873 euro. Utöver boendekostnaderna består de månatliga kostnaderna av det servicepaket som invånaren valt. Saga Munksnäs ligger i en förtjusande parkstadsdel med fungerande trafikförbindelser till Helsingfors centrum.

En känsla av lyx

De fantastiska vinterträdgårdarna skapar en hemtrevlig miljö i Saga-huset året om. De ljusa, rymliga och vackra hyresbostäderna kan inredas enligt smak och tycke. I de gemensamma utrymmena finns bl.a. gym, bibliotek, bastu och simbassäng. Sagas egen restaurang och kafé välkomnar dig att trivas och njuta av smakliga måltider och läckra bakverk i trevligt sällskap. Huset har också fysioterapeut, fotvårdare, frisör och underhållstekniker.

Hjälp till hands

När du bor på Saga står en professionell och vänlig hälsovårdspersonal till ditt förfogande dygnet runt. Vi hjälper dig att trivas, känna dig trygg och utnyttja våra tjänster på det sätt du önskar. Vi förstår dina behov och ser till att du mår bra. Vi har tid för dig.

Mångsidig fritidsverksamhet

Vi vill erbjuda äldre människor en aktiv omgivning, meningsfulla aktiviteter och sociala nätverk som förbättrar livskvaliteten. Bland vår mångsidiga kultur- och hobbyverksamhet och våra olika evenemang kan alla hitta intressant program.

Exempel på serviceavtal:

Hem: 36 kvadratmeter
Boendekostnader: 1 257,91 € (hyra + gemensamma faciliteter)
Servicepaket Lättstöd: 1 077 €/mån.
Kostnader för serviceboende sammanlagt: 2 334,91 €/mån.

På Saga Munksnäs finns även möblerade lägenheter för korttidsboende. Kontakta oss ifall du har en operation eller rörsanering på kommande eller ifall du annars bara vill testa på trevligt och bekymmerslöst serviceboende.

Listan över lediga bostäder inklusive boendekostnader uppdateras regelbundet på den finska sidan här.

Är du intresserad av att bo på Saga Munksnäs?

Kontakta mig och beställ en visning!

Päivi Harmaakorpi
tfn 040 041 8826
paivi.harmaakorpi@sagacare.fi

Saga Munksnäs | Docentvägen 12 | 00330 Helsingfors

Kuvagalleria