Senioriasunto

Asunto A304

Valoisa ja tilava kaksio lasitetulla parvekkeella

Tämä asunto on tällä hetkellä varattu.

Perustiedot

Asunnon nroA304
Tyyppi2h+kk+kph+prv
Kerros3 krs
Ala (pinta-ala)36 m²
Talon rakennusvuosi
Asumiskulu741,61 €/kk
Palvelupaketti790,00 €/kk
Kuukausikulu yhteensä1 531,61 €/kk
VesimaksuEi sisälly, 26,00 €/hlö/kk
SähköKulutuksen mukaan
Autopaikka23,00 €/kk
IlmansuuntaPohjoinen
ParvekeLasitettu parveke
AstianpesukoneEi
PyykinpesukoneEi
SammutusjärjestelmäPalovaroitin, joka yhdistyy suoraan hälytyskeskukseen
SäilytystilatIrtainvarasto
Kylpyhuoneen lisävarusteetLattialämmitys, Tukikaide, WCn nousutuet
Langaton internetEi
HissiKyllä, 4kpl

Palvelupaketti

Kevytturva-palvelupaketin sisältö 790 €/hlö/kk

  • Palvelupäivystys 24/7
  • Turvapuhelin ja –ranneke*
  • Lounas päivittäin
  • Siivous joka 4. viikko
  • Asukaskeskustelu, 30 min joka 4. viikko
  • Yksilöllinen palvelukuvaus
  • Asukastietojen ylläpito
  • Vastaanoton palvelut
  • Monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta
  • Päivän lehti on luettavissa kahvilassa

*) Auttamiskäynneistä erillinen lisäpalveluhinnasto

Asunnon kuvaus

Esteetön kaksio, jossa on tilava eteinen, moderni keittiötila, avara olohuone, rauhallinen makuuhuone, nykyaikainen keittiö sekä reilu kylpyhuone. Lasitettu parveke tuo asuntoon lisää tilan tuntua.

Aittakarinkatu 19 26100 Rauma

Palvelut lähellä

Monipuoliset palvelut lähellä.
Kirjastoon, teatteriin n. 500 metriä.
Torille noin 1,5 km.

Julkinen liikenne

Rauman palveluliikenteen auto kuljettaa tiistaisin ja perjantaisin.
Paikallisbussipysäkki noin 100 metriä.

Talon kuvaus

Senioriasunnot

Palvelutalo Saga Kanalinranta sijaitsee Rauman keskustassa, kaupungin halki virtaavan kanavan vehreällä rannalla. Talossa on 80 parvekkeellista kaksiota ikäihmisille. Saga Kanalinrannan senioriasunnoissa omatoiminen arki sujuu ja palvelut ovat lähellä. Saga Kanalinrannan hyvin varustellut ja esteettömät senioriasunnot on suunniteltu ja rakennettu Saga-palvelutalojen korkeiden laatukriteerien mukaisesti. Voit sisustaa kotisi mielesi mukaan omilla huonekaluillasi. Kauniisti sisustetuissa yleistiloissa asukkaidemme käytössä ovat kirjasto, ravintola, kahvila, saunaosasto ja upea talvipuutarha.

Asuntojen asumiskuluun sisältyy asunnon vuokra sekä yhteiset tilat. Asuntojen vesimaksu on 26 euroa kuukaudessa ja sähkö laskutetaan kulutuksen perusteella. Halutessaan asukas voi vuokrata autopaikan hintaan 23 euroa kuukaudessa.

Katso vapaat senioriasunnot


Koti palveluiden keskellä

Tarjoamme laadukkaita ja monipuolisia palveluita, joita voit käyttää tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Ammattitaitoinen terveydenhuollon henkilöstö on apunasi Saga Kanalinrannassa ympäri vuorokauden. Kevytturva-palvelupaketti muodostaa uusien asukkaiden palveluiden rungon. Lisäpalveluita on saatavilla kattavasta valikoimastamme. Hoidollisia palveluita kotiin ovat esimerkiksi lääkehuolto ja kotiavustaminen.

Saga Kanalinranta on palvelusetelituottaja, joten meille käy asukkaille myönnetyt palvelusetelit.


Palvelut vierailijoille

Saga Kanalinrannan kahvila ja ravintola ovat kaikille avoinna – tule nauttimaan maukasta lounasta tai piipahda pullakahveille kahvilaamme. Oman ravintolamme valmistama runsas buffétlounas sisältää salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat, keiton, lämpimän pääruoan ja jälkiruoan. Lounas tarjoillaan joka päivä klo 11.30-14.00. Lounaan hinta vierailijoille on maanantaista lauantaihin 13,20 €/hlö (pl. pyhäpäivät) ja sunnuntaisin 15,50 €/hlö. Tutustu lisää Saga Kanalinrannan ravintolan palveluihin täältä.

Saga Kanalinrannan hyvinvointipalvelut ovat tarjolla myös ulkopuolisille asiakkaille. Tervetuloa varaamaan oma aikasi fysioterapeutille, jalkahoitajalle ja parturi-kampaamopalveluihin.


Ympärivuorokautista asumista ryhmäkodissa

Saga Kanalinrannan viihtyisä ryhmäkoti on tarkoitettu erityistä huolenpitoa ja hoivaa tarvitseville sekä muistisairaille. 18 esteettömän kodin ryhmäkoti sijaitsee palvelutalon yhteydessä talon ensimmäisessä kerroksessa. Ryhmäkodin ammattitaitoinen henkilökunta on asukkaiden apuna vuorokauden ympäri. Ryhmäkodin asukkaille kuuluu maukkaat päivittäiset ateriat sekä vapaa-ajan viriketoimintaa. Ryhmäkodissa asumisen voi kustantaa kokonaan itse, tai osan maksusta voi maksaa kaupungin myöntämällä ympärivuorokautisen palveluasumisen palvelusetelillä. Ympärivuorokautista asumista on myös palvelutalon puolella, kysy lisää talon johtajalta Satu Heinoselta.