Senioriasunto

Asunto DP 318

Kaunis ja tilava parvekkeellinen kaksio

Tämä asunto on tällä hetkellä varattu.

Perustiedot

Asunnon nroDP 318
Tyyppi2h+kt+kph+prv
Kerros3 krs
Ala (pinta-ala)42.5 m²
Talon rakennusvuosi1997-2016
Asumiskulu1 625,72 €/kk
Palvelupaketti1 077,00 €/kk
Kuukausikulu yhteensä2 702,72 €/kk
VesimaksuEi sisälly, 26,00 €/hlö/kk
SähköKulutuksen mukaan
Autopaikka27,00 €/kk
IlmansuuntaEtelä
ParvekeLasittamaton, saa lasittaa
AstianpesukoneLiitäntä on
PyykinpesukoneLiitäntä on
SammutusjärjestelmäPalovaroitin, joka yhdistyy suoraan hälytyskeskukseen, Sprinkleri
SäilytystilatIrtainvarasto
Kylpyhuoneen lisävarusteetLattialämmitys
Langaton internetEi
HissiKyllä

Palvelupaketti

Kevytturva-palvelupaketin sisältö 1077 €/hlö/kk

  • Palvelupäivystys 24/7
  • Turvapuhelin ja –ranneke*
  • Lounas päivittäin
  • Siivous joka 4. viikko
  • Asukaskeskustelu, 30 min joka 4. viikko
  • Yksilöllinen palvelukuvaus
  • Asukastietojen ylläpito
  • Vastaanoton palvelut
  • Monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta
  • Päivän lehti on luettavissa kahvilassa

*) Auttamiskäynneistä erillinen lisäpalveluhinnasto

Asunnon kuvaus

Dosentinpuiston esteetön parvekkeellinen kaksio, jossa on nykyaikainen keittiötila, avara asuinhuone sekä tilava kylpyhuone.

Dosentintie 12 00330 Helsinki

Palvelut lähellä

Munkkiniemen ja Munkkivuoren monipuoliset lähipalvelut. Ostoskeskuksessa useita marketteja, ravintoloita, apteekki, Alko sekä Pihjalalinnan lääkärikeskus.

Julkinen liikenne

Palvelulinjan pysäkki Saga Munkkiniemen pääsisäänkäynnillä. Lähialueella useita linja-autopysäkkejä ja raitiovaunu 4:n pysäkki.

Talon kuvaus

Dosentinlinna Dosentinpuisto Palvelutalo Saga Munkkiniemi

Senioriasunnot

Palvelutalo Saga Munkkiniemi sijaitsee viehättävässä puistokaupunginosassa hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta. Palvelutalo Saga Munkkiniemi koostuu kolmesta eri rakennuksesta: Dosentinpuistosta (1997), Dosentinrinteestä (2009) ja Dosentinlinnasta (2016). Kaikki kolme taloa ovat kytkettyinä toisiinsa yhdyskäytävillä, joten liikkuminen taloissa on esteetöntä ja helppoa.

Saga Munkkiniemessä on yhteensä 264 vuokrakotia, joiden koot vaihtelevat 30-87 m2:n välillä. Asuntojen asumiskuluun sisältyy vuokra ja yhteisten tilojen käyttö. Kauniisti sisustetuissa yhteistiloista löytyvät kirjasto, ravintola, kahvila, sauna, allasosasto sisä- ja ulkoaltaineen. Talon kauniit talvipuutarhat tuovat taloon vehreyttä ja kattoikkunoista tulvii valoa jokaisena vuodenaikana. Saga Munkkiniemeä ympäröivät puistoalueet kutsuvat reippailemaan.

Meillä asut omassa kodissa, jonka voit sisustaa makusi mukaan omilla tutuilla huonekaluillasi ja tavaroillasi. Korkeatasoisissa senioriasunnoissa on turvapuhelin, nykyaikainen keittiö sekä esteetön kylpyhuone. Lähes kaikissa asunnoissa on parveke. Asuntojen vesimaksu on 26 euroa kuukaudessa ja sähkö laskutetaan kulutuksen mukaan. Asukkailla on mahdollisuus vuokrata autopaikka 27 euron kuukausihintaan.

Katso vapaat senioriasunnot


Koti palveluiden keskellä

Talossa on ammattitaitoinen terveydenhoitohenkilöstö, joka on paikalla ympäri vuorokauden. Hoito-, ateria- ja siivouspalveluiden lisäksi Saga Munkkiniemi tarjoaa laajan valikoiman hyvinvointipalveluita, jotka ovat myös ulkopuolisten asiakkaiden käytettävissä. Saga Munkkiniemessä palvelujaan tarjoavat fysioterapeutit, jalkahoitaja ja parturi-kampaaja. Talostamme löytyy oma huoltomies. Saga Munkkiniemen harrastus- ja kulttuuritoiminta on vilkasta ja monipuolista. Lisäksi Munkkiniemen alueelta löytyy paljon kivoja pikkuputiikkeja ja tasokkaita ravintoloita.

Saga Munkkiniemi on Helsingin kaupungin kotihoidon palvelusetelituottaja. Asukasvalinnoissa ei ole tulo- tai varallisuusrajoja.


Palvelut vierailijoille

Myös ulkopuoliset vierailijat ovat tervetulleita nauttimaan Saga Munkkiniemen palveluista. Talomme kahvila ja ravintola ovat kaikille avoinna – tule nauttimaan maukasta lounasta tai piipahda leivoskahveille kahvilaamme. Korkeatasoinen aamiainen on katettu päivittäin klo 8-10 ja oman ravintolamme valmistaman buffétlounaan voit nauttia klo 11.30-14.30. Lounas sisältää aina salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat, keiton, lämpimän pääruoan ja jälkiruoan. Lounaan hinta vierailijoille on maanantaista lauantaihin 13,60 €/hlö, pyhäpäivisin ja sunnuntaisin 16,10 €/hlö. Tutustu lisää Saga Munkkiniemen ravintolan palveluihin täältä.

Fysioterapeutti, jalkahoitaja ja kampaaja tarjoavat palveluitaan asukkaiden lisäksi ulkopuolisille vierailijoille. Lämpimästi tervetuloa!

Tutustu myös muihin Helsingissä sijaitseviin Saga-palvelutaloihin!