Senioriasunto

Asunto A96

Valoisa ja tilava yksiö lasitetulla parvekkeella

Tämä asunto on tällä hetkellä varattu.

Perustiedot

Asunnon nroA96
Tyyppi1H+KT+ALK+KPH+PRV
Kerros7 krs
Ala (pinta-ala)36.5 m²
Talon rakennusvuosi2019
Asumiskulu1 204,00 €/kk
Palvelupaketti918,00 €/kk
Kuukausikulu yhteensä2 122,00 €/kk
VesimaksuSisältyy asumiskuluihin
SähköSisältyy asumiskuluihin
Autopaikka100,00 €/kk
IlmansuuntaItä
ParvekeLasitettu parveke
AstianpesukoneKyllä
PyykinpesukoneLiitäntä on
SammutusjärjestelmäPalovaroitin, joka yhdistyy suoraan hälytyskeskukseen, Sprinkleri
SäilytystilatIrtainvarasto
Kylpyhuoneen lisävarusteetLattialämmitys, Tukikaide, WCn nousutuet, Seinään kiinnitettävä suihkutuoli
Langaton internetKyllä
HissiKyllä, 2kpl

Palvelupaketti

Kevytturva-palvelupaketin sisältö 918 €/hlö/kk

  • Palvelupäivystys 24/7
  • Turvapuhelin ja –ranneke*
  • Lounas päivittäin
  • Siivous joka 4. viikko
  • Asukaskeskustelu, 30 min joka 4. viikko
  • Yksilöllinen palvelukuvaus
  • Asukastietojen ylläpito
  • Vastaanoton palvelut
  • Monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta
  • Päivän lehti on luettavissa kahvilassa

*) Auttamiskäynneistä erillinen lisäpalveluhinnasto

Asunnon kuvaus

Esteetön yksiö, jossa on tilava eteinen, moderni keittiötila, avara asuinhuone sekä reilu kylpyhuone. Suihkutilassa on seinään kiinnitetty suihkutuoli. Keittiössä on astianpesukone, jääkaappipakastin, keraaminen liesi ja uuni. Kylpyhuoneessa on pesukoneliitäntä. Asunnossa on ilmanjäähdytin.

Neilikkatie 11a 01300 Vantaa

Palvelut lähellä

Tikkurilan kattavat lähipalvelut

Julkinen liikenne

Tikkurilan rautatieasema: 700 metriä
Bussi: 571, 611

Talon kuvaus

Sisapiha Palvelutalo Saga Tammilinna

Senioriasunnot

Tikkurilan keskustaan 2019 valmistunut täyden palvelun Saga Tammilinna tarjoaa huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita sekä aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa ikäihmisille. Keskeisen sijaintinsa ansiosta palvelutalosta on hyvät kulkuyhteydet useaan suuntaan.

Saga Tammilinnassa on yhteensä 129 vuokrattavaa senioriasuntoa, yksiöitä ja kaksioita kooltaan 36-56 m2 kahdeksassa kerroksessa. Palvelutalon hyvin varustellut senioriasunnot on toteutettu yksityisten Saga-palvelutalojen korkeiden laatukriteerien mukaisesti. Meillä asut omassa kodissasi, jonka voit sisustaa mieleiseksesi. Kaikissa asunnoissa on avara pohjaratkaisu, nykyaikainen keittiö, esteetön kylpyhuone sekä turvapuhelin. Lähes kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke.

Palvelutalon ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat asukkaiden käytössä olevat viihtyisät yhteistilat: ravintola, kahvila, kuntosali, kirjasto ja sauna- ja allasosasto sekä juhlakabinetti. Parturi-kampaamo, jalkahoitaja ja fysioterapeutti palvelevat talon asukkaiden lisäksi ulkopuolisia asiakkaita ensimmäisessä kerroksessa.

Katso vapaat senioriasunnot


Koti palveluiden keskellä

Saga Tammilinnassa kuukausikulut koostuvat asumiskulusta ja Kevytturva-palvelupaketista. Asumiskuluun sisältyy vesi, sähkö ja langaton internet-yhteys. Asukkailla on mahdollisuus vuokrata autopaikka 100 euron kuukausihintaan. Palvelupakettiin kuuluu muun muassa päivittäinen lounas, siivous neljän viikon välein sekä monipuolista harrastus- ja kulttuuritoimintaa. Laajasta harrastus- ja kulttuuritoiminnasta jokainen löytää mieleistä tekemistä.

Saga Tammilinnassa päivystää ammattitaitoinen ja ystävällinen hoitohenkilökunta ympäri vuorokauden. Arjen tueksi on tarjolla kotihoitoa, lisäsiivousta ja pyykkihuoltoa. Palvelutalossa toimii myös Sagan oma fysioterapeutti, vapaa-ajanohjaaja, jalkahoitaja sekä parturi-kampaaja.

Saga Tammilinnassa ei ole tulo- tai varallisuusrajoja. Olemme Vantaan ja Helsingin kaupungin palvelusetelituottaja, joten meillä käy asukkaalle myönnetyt palvelusetelit.


Palvelut vierailijoille

Saga Tammilinnan kahvila ja ravintola ovat avoinna kaikille – tule nauttimaan maukasta lounasta tai piipahda pullakahveille kahvilaamme. Buffétlounaan voit nauttia klo 11-14. Lounas sisältää salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat, keiton, lämpimän pääruoan ja jälkiruoan. Lounaan hinta vierailijoille on maanantaista lauantaihin 13,60 €/hlö, pyhäpäivisin ja sunnuntaisin 16,10 €/hlö. Tutustu lisää Saga Tammilinnan ravintolan palveluihin täältä. Tervetuloa herkuttelemaan!