Senioriasunto

Asunto 52

Tilava 5.krs yksiö alkovilla ja lasitetulla parvekkeella

Tämä asunto on tällä hetkellä varattu.

Perustiedot

Asunnon nro52
Tyyppi1H+KT+ALK+KPH+PRV
Kerros5 krs
Ala (pinta-ala)34.5 m²
Talon rakennusvuosi2017
Asumiskulu1 286,00 €/kk
Palvelupaketti735,00 €/kk
Kuukausikulu yhteensä2 021,00 €/kk
VesimaksuSisältyy asumiskuluihin
SähköSisältyy asumiskuluihin
Autopaikka45,00 €/kk
IlmansuuntaLounas
ParvekeLasitettu parveke
AstianpesukoneKyllä
PyykinpesukoneLiitäntä on
SammutusjärjestelmäPalovaroitin, joka yhdistyy suoraan hälytyskeskukseen, Sprinkleri
SäilytystilatIrtainvarasto
Kylpyhuoneen lisävarusteetLattialämmitys, Tukikaide, WCn nousutuet, Seinään kiinnitettävä suihkutuoli
Langaton internetKyllä
HissiKyllä, 2kpl

Palvelupaketti

Kevytturva-palvelupaketin sisältö 735 €/hlö/kk

  • Palvelupäivystys 24/7
  • Turvapuhelin ja –ranneke*
  • Lounas päivittäin
  • Siivous joka 4. viikko
  • Asukaskeskustelu, 30 min joka 4. viikko
  • Yksilöllinen palvelukuvaus
  • Asukastietojen ylläpito
  • Vastaanoton palvelut
  • Monipuolinen harrastus- ja kulttuuritoiminta
  • Päivän lehti on luettavissa kahvilassa

*) Auttamiskäynneistä erillinen lisäpalveluhinnasto

Asunnon kuvaus

Esteetön yksiö, jossa on tilava eteinen, moderni keittiötila, avara asuinhuone sekä reilu kylpyhuone. Suihkutilassa on seinään kiinnitetty suihkutuoli. Keittiössä on astianpesukone, jääkaappipakastin, keraaminen liesi ja uuni. Kylpyhuoneessa on pesukoneliitäntä. Lasitettu parveke.

Snellmaninkatu 3 D 53100 Lappeenranta

Palvelut lähellä

Kauppatori 50 m, keskusta palvelut kävelymatkan päässä

Julkinen liikenne

Keskustaan tulevat bussit, juna-asema lähellä

Talon kuvaus

Senioriasunnot

Täyden palvelun Saga-palvelutalo avasi ovensa syksyllä 2017 Lappeenrannan ydinkeskustassa. Saga Torilinna sijaitsee näköalapaikalla aivan kauppatorin vieressä. Moderni palvelutalokokonaisuus tarjoaa huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita sekä aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa ikäihmisille kauniissa ympäristössä.

Saga Torilinnassa on yhteensä 69 vuokrattavaa seniorikotia, yksiöitä ja kaksioita. Jokaisella asukkaalla on oma avara, esteetön ja kaunis asunto. Hyvin varustellut senioriasunnot on toteutettu Saga-palvelutalojen korkeiden laatukriteerien mukaisesti. Lisäksi talosta löytyvät asukkaiden käyttöön yhteiset tilat monipuolisineen palveluineen: laadukas ravintola, kahvila, kuntosali ja saunaosasto terapia-altaalla.

Katso vapaat senioriasunnot


Koti palveluiden keskellä

Saga Torilinna mahdollistaa itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä. Saga-palvelutaloissa kuukausikulut koostuvat asumiskuluista sekä omavalintaisesta palvelupaketista. Asumiskuluun sisältyy asunnon vuokran lisäksi vesi ja sähkö. Palvelupaketteihin kuuluu mm. ateria- ja kodinhoitopalveluja sekä monipuolista harrastus- ja kulttuuritoimintaa. Saga Torilinnassa on vapaa-ajanohjaaja ja fysioterapeutti, joka suunnittelee ja toteuttaa asukkaille harrastus- ja kulttuuritoimintaa, joka sisältyy palvelupaketteihin. Lisäksi talossa toimii jalkahoitaja ja parturi-kampaaja.

Saga Torilinnan ammattitaitoinen henkilökunta koostuu terveydenhoitoalan kokeneista ammattilaisista. Talossa päivystää hoitaja vuorokauden ympäri.


Palvelut vierailijoille

Myös ulkopuoliset vierailijat ovat tervetulleita nauttimaan Saga Torilinnan palveluista. Talomme kahvila ja ravintola ovat kaikille avoinna – tule nauttimaan maukasta lounasta tai piipahda leivoskahveille kahvilaamme. Korkeatasoinen aamiainen on katettu päivittäin klo 8-10 ja oman ravintolamme valmistaman buffétlounaan voit nauttia klo 11-14.. Lounas sisältää aina salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat, keiton, lämpimän pääruoan ja jälkiruoan. Lounaan hinta vierailijoille on maanantaista lauantaihin 13,20 €/hlö, pyhäpäivisin ja sunnuntaisin 15,50 €/hlö. Tutustu lisää Saga Torilinnan ravintolan palveluihin täältä.

Fysioterapeutti, jalkahoitaja ja kampaaja tarjoavat palveluitaan asukkaiden lisäksi ulkopuolisille vierailijoille. Lämpimästi tervetuloa!