Etusivu > Kuulumiset > Arki jatkuu Saga Helapuistossa

1.4.2020

Arki jatkuu Saga Helapuistossa

Elämä meillä ja maailmalla on nyt poikkeustilanteesta johtuen melko erilaista kuin vielä muutama viikko sitten. Myös Saga Helapuiston ovet on toistaiseksi suljettu vierailijoilta ja harrastus- ja kulttuuritoimintamme on tauolla, jotta voimme taata asukkaidemme ja henkilöstömme turvallisuuden ja hyvinvoinnin.

Palvelutalomme käytävät ovat hiljentyneet, kun asukkaita on ohjeistettu välttämään yhteisiä tiloja ja pysyttelemään omissa asunnoissaan. Pyrimme kuitenkin kannustamaan asukkaita edelleen olemaan aktiivisia arjessaan, esimerkiksi jumppaamaan sekä tekemään erilaisia aivopähkinöitä kotona. Koska läheisten vierailu ei tällä hetkellä ole mahdollista, kannustamme asukkaitamme ja heidän omaisiaan pitämään yhteyttä esimerkiksi puhelimitse tai videopuheluilla. Tarvittaessa autamme yhteydenpidossa, sillä tällaisina aikoina sosiaaliset kontaktit ovat erityisen tärkeitä.

Arki jatkuu Saga Helapuistossa 2

Kuten kaikki muutkin yhteiset tilamme, myös ravintolamme on toistaiseksi suljettu niin vierailijoilta kuin asukkailtammekin. Meillä jaetaankin nyt jokaiselle asukkaalle herkulliset ja monipuoliset ruoka-annokset ihan kotiovelle asti. Viime viikolla yllätimme asukkaamme tuomalla ruoan kyljessä herkulliset suklaasuukot!

Meillä täällä Saga Helapuistossa arki pienine iloineen jatkuu kaikesta huolimatta. Kiitämme asukkaitamme ja henkilöstöämme ymmärtäväisestä asenteesta ja hyvästä yhteispelistä!

Keväisin terveisin,

Satu Hellsten
Saga Helapuiston johtaja

 

Jaa kuuluminen somessa