Etusivu > Kuulumiset > Ei koskaan liian vanha rakastumaan

20.4.2022

Ei koskaan liian vanha rakastumaan

Ikinuoret Helvi ja Harri kohtasivat ensi kertaa Saga-palvelutalossa. He ovat molemmat leskiä ja kohta 80-vuotiaita. Ensin heistä tuli naapureita ja sitten vähän myöhemmin tanssittiin häävalssia Akselin ja Elinan tahdissa.

Helvi ja Harri tutustuivat Saga Helapuistossa vuonna 2018, jolloin heistä tuli naapureita. Naapuruus vaihtui pian kiintymykseksi, ja maaliskuussa 2019 Saga Helapuistossa tanssittiin Helvin ja Harrin häitä Akselin ja Elinan häävalssin tahdissa. Ensin käytiin maistraatissa ja sitten juhlittiin yhdessä lasten ja lastenlasten sekä lähimpien Helapuiston asukkaiden kanssa. Juhlapöydässä oli 60 vierasta.

”Näin vanhana on tärkeää, että on joku johon turvata. Nyt autamme toinen toisiamme”, Harri toteaa. 

Nyt avio-onnea on jatkunut jo kolme vuotta. Korona on viime aikoina hieman sekoittanut nuorenparin päiväohjelmaa, mutta nyt onneksi talon kerhotoiminta on jälleen aktivoitunut. Helvi johtaa värityskerhoa, ja Harri käy laulukuorossa.

”Monesti luullaan, että täällä palvelutalossa on ikävää, eikä mitään tekemistä. Se ei pidä yhtään paikkansa. Meillä on niin paljon tekemistä, että sähköposteja ei paljon ehdi lukemaan. Kannattaa soittaa, jos on asiaa”, Helvi nauraa.

Lue Helvin ja Harrin tarina kokonaisuudessaan täältä

Jaa kuuluminen somessa