Etusivu > Kuulumiset > Elokuun iltoja

2.9.2022

Elokuun iltoja

Kalenterin sivu on käännetty syyskuulle. Mielemme ja muistomme ovat vielä elokuussa, jonka lopulla vietimme Saga Kaskenpuiston ja Saga Kaskenniityn asukkaiden sekä omaisten yhteistä kesän päätösjuhlaa, Lyhtyjen iltaa. Aurinko paistoi pilvettömällä taivaalta ja ilma oli lämmin, kun keräännymme talomme vehreälle takapihalle sankoin joukoin. Musiikista vastasi kerrassaan loistava rytmiorkesteri Aninkaisten Sävel. Ilta oli todella onnistunut: tunnelma oli mahtava ja upea juhla jäi muistoihimme ja sydämiimme!

Nyt muutaman vuoden tauon jälkeen saimme taas kokoontua yhteiseen puutarhajuhliin. Mukana oli asukkaita, omaisia, läheisiä ja ystäviä. Alkuillasta eräs asukas laski, että paikalla oli vähintään 130 henkilöä. Kaikki tuolitkin, jotka löysimme talosta olivat käytössä! 

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset lyhtyjen ilta puutarhajuhlat orkesteri esiintyy
Kesäinen ilta helli meitä lämmöllään ja valollaan. Olimme onnellisia, että iltaamme osui viikon paras päivä sään puolesta. Päivämäärä oli lyöty lukkoon jo kauan aikaa sitten.

 

Juhlamme kruunasi ehdottomasti upea Mannermainen Rytmiorkesteri Aninkaisten Sävel, joka soitti maailmansotien välisen ajan rytmimusiikkia niin kuin sitä tuolloin soitettiin tanssisaleissa ympäri Eurooppaa ja Pohjois- Amerikkaa. Nautimme 14 henkisen orkesterin soitosta aivan valtavasti! 

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset Aninkaisten Sävel puutarhajuhlissa
Illan upea orkesteri Aninkaisten Sävel oli kerrassaan mahtava! Saimme heidät vihdoin esiintymään meille ja se oli unelmien täyttymys. Suuret kiitokset orkesterille, että tulitte!

 

Musiikin ohessa nautimme buffetin antimista sekä hersyvästä väliaikaohjelmasta, joka toteutettiin rohkeiden asukkaiden toimesta! Runot ja istumatanssi viihdytti.

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset asukasesitykset puutarhajuhlissa
Asukkaamme heittäytyivät rohkeasti esittämään väliajalla hienoja ohjelmanumeroita!

 

Elokuun illat ja upeat ohjelmanumerot jatkuivat vielä tällä viikolla, kun talomme kuoro Arjan johdolla esitti kanssa-asujille loistavan kokonaisuuden musiikkia ja tietoutta liittyen viikonloppuna vietettyyn venetsialaisiin, muinaistulien yöhön. Laulut yhdessä ja erikseen sekä tuolitanssiesitys tekivät meidät onnellisiksi sekä vähän ylpeiksikin, siitä kuinka upeita asukkaita meillä täällä Saga Kaskenpuistossa asuukaan!

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset Elokuun illat asukkaiden oma ohjelmakokonaisuus
Asukkaiden oma kuoro Kööri, solistit, info sekä tuolitanssiesitys ilahdutti meitä kovasti. 

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset Elokuun illat asukkaiden oma ohjelmakokonaisuus duo
Kuoron solistit esittivät kuoron johtajan Arjan johdolla upeat duetot. Huomaa taustalla kädentaitokerhomme taiteilemat kauniit lyhdyt.

 

Viikkoon mahtui myös kesän viimeinen virallinen kesäretki, kun kävelimme Apuvälinekauppaan ja välipalat nautimme pitseriassa. 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset kesäretki apuvälinekaupassa
Tarvitsemme arjessamme toisinaan erilaisia apuvälineitä. Tutustuimme läheisen Apuvälinekaupan valikoimaan

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset kesäretki apuvälinekauppaan matkalla löysimme valtavan omenan
Matkan Apuvälinekauppaan kuljimme läheisen pienomakotitaloalueen läpi. Portinpielissä oli omenakoreja ja niistä leidit bongasivat valtavan omenan!

 

Aika on mennyt valtavan nopeasti. Ei siitä ole kuin hetkinen, kun ihastelimme kirsikankukkia ja aloitimme kesäkautta. Mutta niin ihania elämyksiä ja kokemuksia olemme saaneet itsellemme sekä toisillemme ja niitä on ihana muistella syksyn pimeinä iltoina. Muutamat näistä on talletettu Kodin kuulumisiin ja voit palata tunnelmiin selaamalla kuulumisia alaspäin!

 

Kiitos ihana kesä ja kaikki aktiiviset asukkaat, joiden kanssa olemme viettäneet aurinkoisia päiviä!

 

Hyvää syyskuun alkua!

Toivottaa vapaa-ajanohjaaja Riikka ja koko Saga-palvelutalo Kaskenpuiston väki!

 

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä