Etusivu > Kuulumiset > Gabriel – tule takaisin!

15.3.2024

Gabriel – tule takaisin!

Hersyvää huumoria ja ihan hyvää muistutustakin hurmureista sekä hyväuskoisuudesta koimme Kaarina Teatterin esityksessä tällä viikolla.

Kaarina Teatterin Mika Waltarin kirjoittama esitys oli mainio kuvaus huijareista ja hyväuskoisuudesta sekä siitä, että jokainen kaipaa lämpöä ja rakkautta elämäänsä. Hyvin toteutettu esitys nauratti ja näyttelijöiden eläytyminen rooleihinsa sai kiitosta retkeläisiltämme! Kaarina-teatteriin on aina mukava mennä – henkilökunta avustaa auliisti ja palvelu on ystävällistä.

Näytelmää ei saanut missään kohtaa taltioida, mutta nämä hienot kuvat olivat esillä teatterin ilmoitustaululla kertomassa näytelmästä.

Tällä viikolla kävimme myös vierailulla naapuritalo Kaskenniityssä laulamassa yhdessä karaokea ja pelaamassa viimeisen karsintaottelun biljardia. Ensi viikolla selviää ystävyysturnauksen voittaja! Myös puutarhakerhomme pistokkaat ovat lähteneet mukavasti kasvuun.

Ranskalaiset korot, Tiikerihai ynnä muut klassikot laulettiin yksin ja yhdessä mukavassa karaoketapahtumassa naapurissa. Seuraavalla kerralla laulamme yhdessä täällä Saga-Kaskenpuistossa!
Pelargonin pistokkaat olivat lähteneet mukavasti kasvuun!

Mukavaa viikonloppua kaikille toivottaa ohjaaja Riikka sekä Saga Kaskenpuiston väki!

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä