Etusivu > Kuulumiset > Helteellä herkutellaan raikkaassa lounasbuffetissa

24.7.2019

Helteellä herkutellaan raikkaassa lounasbuffetissa

Saga Helapuistossa on tarjolla päivittäin runsas ja maistuva lounasbuffet. Lounas noutopöydästä sisältää salaattipöydän, leipävalikoiman, ruokajuomat, alkupalakeiton, lämpimän pääruoan ja jälkiruoan. Yllä olevassa kuvassa näkyy tämän päivän raikas salaattipöytä ja alla olevassa kuvassa päivän ihanan kevyet ja herkulliset jälkiruoat. 

Saga Helapuistossa herkutellaan helteellä kevyesti ja värikkäästi

Lounasbuffet sisältyy kaikkien Saga-palvelutalojen asukkaiden palvelupakettiin. Toivotamme kuitenkin lämpimästi tervetulleeksi myös talon ulkopuoliset asiakkaat. Lounas on päivittäin klo 11.30 – 14.30 ja sen hinta on ulkopuolisille asiakkaille 10,50 € /hlö. Hinta on voimassa joka päivä maanantaista sunnuntaihin, pois lukien pyhäpäivinä (pääsiäis-, vappu-, äitienpäivä-, isänpäivä- ja joululounaat). Ulkopuoliset asiakkaat voivat myös ostaa 10 kerran lounaspassin hintaan 88,00 €, jolloin lounaan kertahinnaksi tulee vain 8,80 €. Lounaspassi maksetaan etukäteen ja rastitetaan aina käyttäessä.

Viikoittain vaihtuvan ruokalistan löydät aina kohdasta ”Ravintolamme tarjoaa”. Tästä klikkaamalla pääset tutustumaan ensi viikon menuun. Lämpimästi tervetuloa lounaalle Saga Helapuistoon!

Jaa kuuluminen somessa