Etusivu > Kuulumiset > Herkulliset päiväkahvit suoraan kotiovelle!

6.4.2020

Herkulliset päiväkahvit suoraan kotiovelle!

Kaikista erikoisjärjestelyistä huolimatta haluamme elää niin hyvää normaalia arkea, kuin vain mahdollista. Lounaan jako asuntoihin sujuu hienosti, kaikken puhaltaessa yhteen hiileen. Tällä viikolla lanseerasimme kahvi- ja kioskikärryn, koska monen asukkaamme arkeen kuuluu päiväkahvista nauttiminen aulakahviossamme. Kahvilan ollessa suljettuna iloinen henkilökuntamme kiertää nyt asunnoilla ja tuoreen kahvin sekä kahvileivän voi herkutella kotona nauttien. Auringon paistessa muutamat asukkaat kertoivat kahvitelleensa jo parvekkeella istuen. Upeaa! Kevät on jo täällä!

Saga Care Finland Oy Saga Kaskenpuisto päiväkahvit kahvikärry
Ihanaa! Nyt on kiva herkutella päiväkahvit tuoreen pullan kera!

Kahvikärryn valikoimaan kuuluu niin pullat kuin suolaiset leivonnaiset. Pitsanpala tai pasteija on mieluinen vaikka iltapalaksi. Mehut ja kivennäisvedet maistuvat, kun on käynyt vähän ulkoilemassa. Myös kauppakassipalvelu on suosittua. Toimitamme ostokset kotiin useasti jo saman päivän aikana.

Saga Care Finland Oy Saga Kaskenpuisto päiväkahvit kahvikärry palvelu
Kahvikärry on odotettu vieras kotiovella ja päivän piristys!

Olemme jakaneet kotiin myös pieniä tehtäviä ja visailuja, jumppaohjeita ja muutamia nettivinkkejä, joista tietokoneen omaavat voisivat löytää vaihtelua arkeensa. Vapaa-ajan ohjaajamme Riikka jakoi myös päiväkirjan sivuja, joihin voi aina päivä ja viikko kerrallaan kirjata ylös omaa tekemistään sekä havaintojaan. Nämä sivut on hyvä säästää ja myöhemmin sitten katsotaan asukasystävien ja omaisten kanssa, kuinka se oma arki sujuikaan erityisjärjestelyiden aikana.

Otetaan päivä kerrallaan, nautitaan alkaneesta keväästä, pienistä iloista ja kahvikärryn antimista!

Jaa kuuluminen somessa