Etusivu > Kuulumiset > Hyvää Naistenpäivää!

8.3.2022

Hyvää Naistenpäivää!

Vietämme kansainvälistä naistenpäivää Turun Saga-palvelutalossa monin eri ohjelmin. Tänään aloitimme aamun ihanalla käsikuorinnalla. Kädet kuorittiin hunajan ja sokerin seoksella ja käsistä tuli uskomattoman pehmeät! Kädentaitokerhon Kasvokuvia-projektin omakuvat ripustettiin seinään ja iltapäivällä lähdemme naapuriin, Saga Kaskenniittyyn naistenpäivän myyjäisiin. Sen jälkeen meille esiintyy rovastipariskunta Vahtolat Sangen hyvää-runo ja laulukoosteella ja päivän viimeinen ohjelmatuokio Runoreppu kutsuu kuulemaan runoja naisista ja naiseudesta. Ravintolatoimi jakaa lounastajille naistenpäivän ruusun ilahduttamaan päivää. Kyllä kelpaa olla NAINEN!

Kädentaitokerhon Kasvokuvia -tekijätiimi. Ohjaaja Riikan pitkäaikainen toive toteutui, kun alkuepäilyksistä huolimatta kädentaitajat lähtivät rohkeasti tekemään omia kasvokuviaan. Ääriviivat piirrettiin asettamalla paperi oman kasvojen eteen ja hahmottamalla siihen kulmakarvat, silmät, nenä, suu, leuka, korvat. Nämä jäljennettiin pahviin, lisättiin nenä ja päällystettiin kirjasta leikatuilla paperinpaloilla. Lopuksi maalattiin – ja voi kuina hienoja ja näköisiä niistä tulikaan! Onnistumisen kokemukset ja taidot vahvistuivat tämän työn myötä. 

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset kädentaitajien Kasvokuvia työskentelyä
Monille kasvokuvan tekeminen oli ensimmäinen laatuaan ja niin taidokkaasti kasvot tulivat omannäköisiksi jokaiselle!

 

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset käsikuorintaa naistenpäivänä
Ihana hemmotella itseään – sen välillä unohdamme. Näin naistenpäivänä on hyvä muistutella, että itsestä kannattaa pitää hyvää huolta. Ahkeran käsienpesun ja desinfiointiaineen kuivattamat kädet tulivat kuorinnan jälkeen silkinpehmeiksi! Tulevasta kesästä lupaa kuorintaan lisätyt kuivatut ruiskaunokin terälehdet.

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset naistenpäivä 2022 ruusu
Nämä kauniit ruusut jaettiin naisille lounaan yhteydessä

 

Hyvää kansainvälistä Naistenpäivää – on ihana olla Nainen!

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä