Etusivu > Kuulumiset > Hyvää Sagan päivää!

17.10.2023

Hyvää Sagan päivää!

Sagan Päivän Herkulliset Kakkukahvit Saga Kaskenpuistossa

Lokakuun 17. päivänä vietämme kaikissa Saga-taloissa Sagan päivää. Melillä täällä Saga Kaskenpuistossa päivä on erityisesti asukkaiden päivä. Haluamme kiittää heitä valinnastaan asua juuri Saga palvelutalo Kaskenpuistossa. Päivän aikana kuulimme vapaa-ajanohjaaja Riikan selvitystä Sagan historiasta, nykypäivästä ja näimme kuvia muista Saga-taloista. Tämä oli hieno katselmus yrityksen toimintaan ja olemme onnellisia, että saamme olla osana Saga-perhettä. Lounaan yhteydessä nautimme herkulliset täytekakkukahvit ja päivän kruunasi upea sopraano Marion Mellnikin konsertti. Lopuksi katsoimme vielä kuvia talon tapahtumista, retkistä ja juhlista vuosien varrelta. On hienoa olla sagalainen!

Turun Saga Kaskenpuistossa Nautittiin Oopperasta
Oopperalaulaja, heleä-ääninen sopraano Marion Mellnik ihastutti konsertillaan. Kuulimme tunnelmallisia kappaleita oopperasta musikaaleihin, ikivihreistä suomalaisiin klassikoihin.

Aamupäivän Saga-palvelutalot -esityksen lopuksi kävimme läpi myös syksyllä jaetun pienen kyselyn vastauksia. Pyysimme asukkailtamme mielipiteitä talossa järjestettävästä harrastus- ja kulttuuritoiminnasta. Vastaukset olivat hyvin positiivisia, lähes kaikki vastanneet olivat tyytyväisiä talossa järjestettävään toimintaan. Kaikkein parasta ohjelmaa vastausten perusteella oli erilaiset musiikkiohjelmat, konsertit ja vierailevat esiintyjät. Siitä tämän iltapäivän konserttikin oli hyvä esimerkki. Koko aula oli täynnä asukkaita kuuntelemassa upeaa konserttia. Lisäksi ohjaajat saivat paljon kiitosta ja kehuja asukkailta!

Saga Kaskenpuiston Asukkaat Ovat Hyvin Tyytyväisiä Talon Harrastus Ja Kulttuuritoimintaan
Oheinen kaavio kertoo sen, että asukkaat ovat hyvin tyytyväisiä talossa järjestettävään ohjelmaan!

Yksi ihanista, tyytyväisistä asukkaistamme on Veikko, jonka haastattelun voit lukea täältä

”Ystävyyden talossa ei kukaan ole vieras!” Tervetuloa täyden palvelun Saga Kaskenpuistoon ja hyvää Sagan päivää kaikille!

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä