Etusivu > Kuulumiset > Ilta jazzahtavan iskelmän äärellä

14.11.2021

Ilta jazzahtavan iskelmän äärellä

Kauan odotettu illanvietto pääsi vihdoin toteutumaan tämän viikon torstaina. Nostalgiaa, svengiä ja herkkää tunnelmointia tarjosi upea trio: Sanna Vartiainen, Eveliina Jaatinen sekä Henri Marjamäki ja samalla saimme nauttia keittiön loihtimista antimista sekä virvokkeista. Ilta sujui yli odotusten – kaikkein päällimmäisenä ilo siitä, että kokoonnuimme yhteen niin kuin ennen!

Aula täyttyi iloisesta puheensorinasta, asukkaat olivat pukeutuneet kauniisti ja lasit kilahtelivat maljoja nostaessa. Herkkuja notkuvat tarjottavat löysivät tiensä pöytiin ja ilta sai alkaa. Nostalgiset sävelet veivät meidät kultaiselle 50- ja 60-luvuille jazzahtavina sovituksina ja nautimme joka hetkestä!

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset ilta jazzahtavan iskelmän äärellä herkkulautanen
Upea ja maukas herkkulautanen sekä virvokkeet kruunasivat illan. Olipa mahtavaa, että talossa järjestettiin taas pitkästä aikaa tällainen tapahtuma – tätä oli odotettu ja näitä lisää!

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset ilta jazzahtavan iskelmän äärellä palmun alta
Illanvieton tunnelma oli ihanan lempeä ja iloinen. Kauniit valot ja pienet pöytäryhmät muuttivat aulamme jazz-salongiksi.

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset ilta jazzahtavan iskelmän äärellä upeat esiintyjät Eveliina Jaatinen Sanna Vartiainen Henri Marjamäki
Illan ehdottomat tähdet olivat itseoikeutetusti esiintyjämme Eveliina Jaatinen (edessä), Sanna Vartiainen ja Henri Marjamäki, jotka musiikillaan loivat sen upean tunnelman ja viihtyvyyden meille!

 

Kiitos upeasta illasta kaikille ja oikein ihanaa sunnuntain isänpäivää!

 

Terveisin, vapaa-ajanohjaaja Riikka (kuvassa taaimpana)

 

Olipa mahtavaa, että talossa järjestettiin taas pitkästä aikaa tällainen illanvietto – tätä oli odotettu ja tällaisia tapahtumia toivomme lisää!

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä