Etusivu > Kuulumiset > Jäähyväiset joululle

5.1.2023

Jäähyväiset joululle

Olemme nauttineet joulunajan ohjelmista täysin siemauksin ja nyt on aika siirtyä uuden vuoden touhuihin raikkain ajatuksin ja ideoin! Jäähyväisiä joululle oli kanssamme jättämässä loistava trio Katriina Rainio, Taina Laiho sekä Harry Lindström. Kokoonpano lauloi tämän joulun viimeiset joululaulut ja siirtyivät sen jälkeen kauniisiin talvisiin kappaleisiin. Kaunis talvipäivähän täällä Turussa on, 10 astetta pakkasta!

Kiitos kaikille teille ihanille esiintyjille, jotka olette ilahduttaneet meitä musiikilla, runoilla ja esitelmin! Saga-palvelutalo Kaskenpuiston tasokas ohjelmatarjonta on vertaansa vailla ja siitä nautimme myös tänä vuonna! Ohjelmaehdotukset ja -tarjoukset voi osoittaa vapaa-ajanohjaaja Riikalle riikka.janatuinen@sagacare.fi.

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset sisäpuutarhassa on miellyttävä tehdä kävelyretken vaikka ihastelemaan kolibrikukkaa

Saga-palvelutalo Kaskenpuiston vehreät sisäpuutarhat tarjoavat turvallisen kulkureitin kävelyhetkelle, kun pakkanen paukkuu ulkona. Tällä hetkellä B-siipemme kaunein kruunu, kolibrikukka, on kukassa ja sitä kelpaa käydä ihastelemassa!

 

Hyvää ja onnellista uutta vuotta 2023 kaikille!

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä