Etusivu > Kuulumiset > Joulunaika alkaa

2.12.2022

Joulunaika alkaa

Joulunaika on alkanut Saga-palvelutalo Kaskenpuistossa. Aulamme ja yhteiset tilamme ovat koristeltuja joulusomistein, kädentaitokerholaisten taidonnäyte eli seimi on tuotu aulaan sekä monen ikkunalla loistaa kynttelikkö. Parvekkeilla on jouluvaloja ja pihavalot välkehtivät. Mukavat ohjelmanumerot siivittävät kohti aattoa, nautimme joka hetkestä!

Aulan koristeluista on vastannut huoltomiehemme, mutta innokkaat asukkaamme auttoivat häntä koristelemalla siipien kuuset kauniiksi. Jouluohjelmat ovat alkaneet ja monet esiintyjät sekä ohjelmanumerot tuovat joulun tuntua. 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset musiikkia Engblomin veljesten pariss
Tutuksi tulleiden suosikkiveljesten musiikkihetket ovat odotettuja! Joululaulut raikuvat aulassamme, yhdessä on kiva laulaa!

 

Keskiviikkona saimme tehdä hankintoja joko itselle tai pukinkonttiin myyjäisissä. Monien myyjien tuotevalikoimasta löytyi varmasti mieluisia tuotteita. Oman talon leipuri oli loihtinut mitä herkullisimpia herkkuja.

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset joulumyyjäiset
Tänä vuonna joulumyyjäiset olivat avoinna myös vieraille. Samalla sai tutustua ihanaan taloomme ja tulla vaikka asukkaaksi! Meillä täällä on niin mukavaa yhdessä!

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset kädentaitokerholaisten jouluseimi aulaan
Kädentaitokerholaisten taidonnäyte, jouluseimi, tuotiin jälleen aulaan ihastuttamaan asukkaita ja ohikulkijoita. Seimestä voit löytää aina uusia ihastelemisen asioita.

 

Tänään virittäydyimme ensiviikon itsenäisyyspäivään upean Tuija Sauran (oik.) ja Elina Ukkosen Kenttäpostin kertomaa -musiikkitarinan myötä. Isänmaalliset sota-ajan laulut ja oikeat kirjeet rintamalta koskettivat sekä toivat muistoja mieleen. Näinä aikoina itsenäisyys on mitä arvokkainta meille ja haluamme vaalia sotainvalidien, lottien ja veteraanien uhrauksia, perinnettä sekä muistoa.

 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset kenttäpostin kertomaa
Elina Ukkosen ja Tuija Sauran esitys koostui oikeista sota-ajalla kirjoitetuista kirjeistä sekä sen aikakauden lauluista. Sykähdyttävä esitys. Kiitos!

 

Mukavaa joulunaikaa kaikille! 

Jaa kuuluminen somessa