Etusivu > Kuulumiset > Kädentaitokerhon upeat lyhdyt

9.9.2022

Kädentaitokerhon upeat lyhdyt

Saga-palvelutalo Kaskenpuiston kädentaitokerho kokoontuu viikoittain mukavan puuhastelun pariin. Ohjaaja Riikan opastuksella syntyy kaikenlaisia hienouksia ja tekemisen ohessa meillä on hauskaa keskenämme. Elokuussa kädentaitokerhomme leidien taitavissa käsissä ovat valmistuneet nämä upeat lyhdyt! Lyhdyt ovat olleet esillä elokuun puutarhajuhlissa, aulassa koristuksina sekä veimme tällaiset tuliaisiksi sijaisemme Marille ja hänen siskolleen, kun tällä viikolla pääsimme vierailulle heidän luokseen.

Näin upeasti kädentaitokerhon lyhdyt loistavat pimeässä. Muistetaan kuitenkin käyttää näissä pattereilla toimia led-valaisimia paloturvallisuuden vuoksi.

Marin sisko Johanna (kuvassa  alla oikealla) on miehensä kanssa kunnostaneet Liedossa vanhan Saukonojan koulun upeaksi juhlatilaksi. Viime syksynä vieraillessamme viihdyimme piharakennuksessa ja nyt tänä vuonna sisätiloissa koulun entisessä juhlatilassa. Niin kaunista ja siistiä oli kaikkialla! Täällä voi järjestää oikein kunnon juhlat! 

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset vierailu Saukonojan koululla Marin luona
Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset vierailu Saukonojan koululla Saukon maja
Koulun tilojen lisäksi juhlapaikkana voi toimia myös sivurakennus, jossa on valloittavaa rustiikkia tunnelmaa

 

Maarit Haapasaari ja Timo Heinonen ovat odotettuja vieraita meillä. Heidän mukaansatempaavan Oi niitä aikoja -konsertin kappaleista saa hyvän mielen! Kädentaitokerhon lyhdyt koristivat tätäkin tilaisuutta.

Saga Care Finland Oy Saga palvelutalo Kaskenpuisto kodin kuulumiset konserttiesiintyjät Timo Heinonen ja Maarit Haapasaari
Kauniit lyhdyt ilahduttivat myös konserttiyleisöä, kun Timo Heinonen ja Maarit Haapasaari kävivät meillä esiintymässä. Oi niitä aikoja -konsertti oli mieluisa kaikille ja jalat vipattivat menevän musiikin tahdissa

 

Tervetuloa meille ja mukaan toimintaan!

Jaa kuuluminen somessa


Voisit olla kiinnostunut myös näistä